Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep si iubitul ei duc dorul calatoriilor

ADPM ADPM,
Simona Halep si iubitul ei duc dorul calatoriilor

Desi era obisnuita sa fie mai mereu pe drumuri, Simona Halep respecta recomandarile de izolare la domiciliu venite din partea autoritatilor. Totusi, celebra tenismena si iubitul ei, Toni Iuruc, duc dorul calatoriilor. continuă pe ADPM

Simona Halep nu crede ca se mai joaca tenis in 2020

Aflata in izolare la domiciliu, Simona Halep nu crede ca se va juca din nou tenis in viitorul apropiat.

Cand crede Simona Halep ca se va juca din nou tenis - Ce o bucura cel mai mult in timpul izolarii

Aflata in izolare de cateva saptamani, Simona Halep se pregateste asa cum poate si spera ca lucrurile sa revina la normal intr-o zi. intr-o perioada nu tocmai fericita din cauza pandemiei de Covid-19, fostul lider WTA are si motive de bucurie.

Simona Halep socata de dimensiunea pandemiei de coronavirus

Aflata in izolare de mai bine de trei saptamani, Simona Halep spune ca nu se astepta ca pandemia provocata de coronavirus sa opreasca dintr-odata intreg Mapamondul.

Simona Halep, socata de pandemia de Covid-19: Nici in cel mai negru vis nu mi-am imaginat sa se opreasca globul asa deodata

Aflata in izolare de cateva saptamani bune, Simona Halep a povestit la Garantat 100% ca este socata de situatia in care se gaseste omenirea din cauza pandemiei de coronavirus si ca nu se gandea nici in cel mai negru scenariu ca s-ar putea ajunge la asa ceva.

Simona Halep se declara vindecata de accidentarea la picior

Jucatoarea Simona Halep a anuntat ca nu mai are nicio problema de sanatate si ca este apta sa evolueze imediat ce va fi reluat sezonul in tenis.

Simona Halep a anuntat ca si-a revenit dupa accidentarea de la picior. Cu ocazia aceasta, si-a incurajat fanii sa stea acasa pe fondul raspandirii coronavirusului

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, a anuntat luni seara pe retelele sociale, respectiv Facebook si Twitter, faptul ca s-a refacut dupa accidentarea la picior care i-a cauzat ceva probleme si acum poate alerga f.

Simona Halep, recuperata complet dupa accidentarea la picior

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a anuntat, luni seara, pe Twitter, ca .

Ce spune Simona Halep despre starea de sanatate si care este indemnul pe care il transmite in plina pandemie de coronavirus

Este pauza in circuitul mondial din cauza pandemiei de coronavirus, iar asa cum spunea si Mats Wilander aceasta perioada de intrerupere are si partile ei bune. De ea vor profita sportivii care erau accidentati. Printre ei se numara si Simona Halep. Ce mesaj a transmis campioana de la Wimbledon poti vedea in interiorul materialului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )