Libnet.ro
UNICEF

19:30

SOC! E vorba de ANDREEA MARIN si IUBITUL TINEREL: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

B1 B1,
SOC! E vorba de ANDREEA MARIN si IUBITUL TINEREL: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a marturisit ca orasul ei preferat este Paris. Ar putea sta ore in sir pe o banca sa priveasca in jur si nu s-ar plictisi. La Paris imi place sa ma asez pe o banca si sa privesc, pur. continuă pe B1

HOPA! Andreea Marin, DEZMAT TOTAL cu iubitul tinerel in vacanta! Cei doi porumbei si-au facut de cap intr-o locatie DE VIS (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacanta minunata cu iubitul ei, Ionut Brancoveanu, cel in bratele caruia si-a gasit alinarea dupa divortul de Tuncay Ozturk.

Dezvaluiri BOMBA despre CUPLUL ANDREEA MARIN si COVE! Frumoasa bruneta a spus TOTUL

Alerta de momente simpatice in showbiz! Andreea Marin a povestit cu le greseau oamenii numele ei si lui Gabriel Coveseanu, cunoscut mai degraba drept Cove.

Momente EMOTIONANTE in showbiz! ANDREEA MARIN a marturisit cine e cel care o INSPIRA dintotdeauna: Am mers mereu doar iNAINTE

Andreea Marin a avut o relatie foarte speciala cu tatal sau, in conditiile in care a ramas orfana de mama inca de la varsta de 9 ani, astfel ca Dan Marin a trebuit sa joace singur rolul ambilor parinti,.

INCENDIAR! Ce ar face Andreea Marin daca fiica ei ar vrea sa iasa in club: Sunt REFRACTARA, recunosc

Dezvaluiri fara perdea in showbiz! Andreea Marin si fiica ei au o relatie speciala, iar Zana incearca sa nu fie o mama prea exigenta, astfel ca o intelege pe adolescenta atunci cand vrea sa.

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

Andreea Marin arata excelent, desi are deja 44 de ani, astfel ca tot showbizul se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma.

Dezvaluire fara perdea facuta de Andreea Marin: Uneori dureaza ore in sir!

Andrea Marin a facut o dezvaluire inedita. Fosta Zana a Surprizelor a marturisit ca, 25 de ani de munca in televiziune, se confrunta cu anumite probleme de sanatate.

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii sunt uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

Acum, Gabriel Covesanu este prezentator la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, dar el a devenit cu adevarat faimos in urma cu 19 ani, pe cand era prezentatorul era asistenul Andreei Marin in emisiunea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )