Libnet.ro
UNICEF

18:15

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares 75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda: un duet de o cu totul alta factura. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT.

SOC iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul MARII ARTISTE (GALERIE FOTO)

Marea interpreta Ileana Sararoiu a murit in urma cu mai multi ani! Moartea ei a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2973 seconds )