Libnet.ro
UNICEF

19:32

CUTREMUR POLITIC! Ce s-a intamplat cu ION ILIESCU in ziua alegerilor! A intervenit ARMATA! Detalii de ultima ora

B1 B1,
CUTREMUR POLITIC! Ce s-a intamplat cu ION ILIESCU in ziua alegerilor! A intervenit ARMATA! Detalii de ultima ora

Oricine nu s-a putut deplasa duminica la sectia de votare a putut sa isi exercite drepturile electorale solicitand urna mobila. continuă pe B1

Ion Iliescu, DECIZIE ISTORICA in ziua alegerilor! CE A CERUT fostul presedinte al Romaniei? Este FARA PRECEDENT!

Ion Iliescu, fostul sef al statului, a avut o cerere speciala in ziua alegerilor prezidentiale. S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT ANUNTUL TRAGIC Din.

Ion Iliescu a cerut urna mobila acasa. Fostul presedinte al Romaniei are probleme de sanatate

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Protestatar arestat in fata casei lui Ion Iliescu. Ce au descoperit politistii Sectiei 1

Astazi, in ziua alegerilor prezidentiale, un protestatar a fost amendat chiar in fata locuintei fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Care este motivul pentru care politistii de la Sectia 1 de Politie din Capitala au intervenit? Marian Morosanu, cunoscut ca Ceausescu, unul dintre cei care participa in mod constant la protestele organizate in Piata Victoriei, .

Incident in fata casei lui ION ILIESCU. A intervenit POLITIA

Incident in fata casei lui Ion Iliescu, duminica, in ziua alegerilor! Protestatarul rezist Marian Ceausescu a fost ridicat si dus la sectie, dupa ce a manifestat in fata casei fostului presedinte, scrie.

Incident in fata casei lui Ion Iliescu. Politia a intervenit imediat

Incident in fata casei lui Ion Iliescu, in ziua alegerilor! Cunoscutul protestatar Rezist Marian Morosanu, poreclit Ceausescu a fost ridicat duminica de politisti si dus la sec.

Ion Iliescu a cerut urna mobila pentru a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, folosind urna mobila, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

INFP anunta cutremur in Romania, in ziua alegerilor. Ce magnitudine a avut si unde s-a resimtit

Un cutremur s-a produs in aceasta dimineata in Romania, chiar in ziua alegerilor prezidentiale in care romanii isi aleg viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ce magnitudine a avut seismul si unde a avut loc? Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP) a anuntat astazi producerea unui cutremur, in jurul orei 14, in zona .

Ozana Barabancea, iNDEMN pentru FANI in ziua alegerilor prezidentiale! Sa votam cu simt de raspundere

Printre vedetele ce vor fi prezente la urnele de vot in ziua alegerilor prezidentiale se afla si Ozana Barabancea. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Jurata de.

Ion Iliescu, tinta injuriilor lui Marian Ceausescu. Cu cat a fost amendat protestatarul

Marian Ceausescu, unul dintre cei care participa constant la mitingurile de protest din Piata Victoriei, a fost amendat, duminica, pentru ca a strigat injurii in fata casei lui Ion Iliescu.

VIDEO UPDATE Ion Iliescu a votat pentru prezidentiale. Membrii sectiei de votare i-au dus urna mobila Protestatarul Ceausescu, amendat dupa ce a facut scandal in fata casei fostului presedinte

Ion Iliescu a votat, duminica, pentru alegerile prezidentiale. Fostul presedinte a votat la locuinta sa, unde i-a fost dusa urna mobila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2355 seconds )