Libnet.ro
UNICEF

23:15

A DIVORTAT, a PLECAT de la Antena 1 si s-a mutat DEFINITIV din Bucuresti. Fosta prezentatoare este de nerecunsocut (FOTO)

B1 B1,
A DIVORTAT, a PLECAT de la Antena 1 si s-a mutat DEFINITIV din Bucuresti. Fosta prezentatoare este de nerecunsocut (FOTO)

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1. continuă pe B1

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

O tanara din Bucuresti a nascut in masina! Politistii patrulau in tura de noapte cand au observat grozavia - Ce a urmat imediat

O tanara din Bucuresti a nascut intr-o masina duminica noapte. Descoperirea a fost facuta chiar de agentii de la Politia Capitalei. Femeia are un baietel sanatos, iar cei doi au fost transportati in regim de urgenta la spital.

Doua sectoare din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Firea da vina pe Guvernul PNL: Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj!

Primarul general Gabriela Firea a anuntat sambata ca doua sectoare ale Capitalei au ramas fara agent termic din cauza unui sabotaj al Elcen, aflata in subordinea Guvernului PNL. S-a gresit cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, afirma Firea. Directorul Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a sustinut si el, intr-o interventie telefonica la Digi 24, varianta unui sabotaj: Este anormal sa se intample asa ceva.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )