Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iulia Albu sufera de o BOALA GRAVA! Este DRAMA in showbiz! Ce se va intampla cu faimoasa vedeta...

B1 B1,
Iulia Albu sufera de o BOALA GRAVA! Este DRAMA in showbiz! Ce se va intampla cu faimoasa vedeta...

Iulia Albu a trecut prin clipe de cosmar! Vedeta a avut probleme grave de sanatate si a ajuns pe patul de spital! Iulia Albu a fost operata din cauza unui chist ovarian, iar totul a decurs foarte bine, potrivit. continuă pe B1

Iulia Albu, pe MASA DE OPERATIE! Este drama in lumea mondena: Este o interventie URGENTA

Iulia Albu era mama unei fetite, pe care o are impreuna cu fostul ei sot, Mihai Albu. in cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre familie dar si despre posibilitatea de a mai face un copil.

Iulia Albu a fost operata de urgenta din cauza unui chist. Care este starea vedetei acum

Iulia Albu a anuntat, intr-o postare pe blogul personal, ca recent a fost operata de urgenta din cauza unui chist ovarian. S-a intamplat in luna aprilie, iar dupa interventia chirurgicala a avut nevoie de o luna repaus, dar spune ca s-a putut urca din nou pe tocuri dupa doar o zi de la operatie. Iulia [] .

Iulia Albu o critica pe Carmen Iohannis pentru tinuta purtata la venirea Papei: Abuzeaza de un privilegiu!

Asa cum se intampla la fiecare eveniment la care Carmen Iohannis apare in public, tinutele sale sunt comentate si dezbatute de lumea mondena. Iulia Albu s-a inscris, din nou, prima pe lista. Iulia Albu a stat cu ochii pe tinuta purtata de Prima Doamna a Romaniei la Aeroportul Otopeni, atunci cand cuplul prezidential l-a intampinat [] .

Iulia Albu STERGE PE JOS cu Mihai Bendeac, dupa ce actorul si-a pozat INIMIOARA de TRANSPIRATIE de pe CHILOTI: ii recomand un antiprespirant sau pudra de talc...

Criticul de moda Iulia Albu a reactionat dupa ce Mihai Bendeac a publicat, in mediul online, o imagine in care apare doar in lenjerie intima.

Iulia Albu STERGE PE JOS cu Mihai Bendeac, dupa ce actorul si-a pozat INIMIOARA de TRANSPIRATIE de pe CHILOTI: ii recomand un antiperspirant sau pudra de talc...

Criticul de moda Iulia Albu a reactionat dupa ce Mihai Bendeac a publicat, in mediul online, o imagine in care apare doar in lenjerie intima.

isi cauta un nou COCOS! Iulia Albu, gata sa fie din nou mamica: Cati copii mai vrea vedeta si CU CINE

Iulia Albu, cunoscuta pentru aparitiile excentrice si declaratiile dure la adresa modului in care se imbraca vedetele, a vorbit recent despre zvonurile conform carora ar astepta al doilea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )