Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL! Tudor Chirila, surprins in momente TANDRE cu Iulia. Avem DOVADA (FOTO)

B1 B1,
E OFICIAL! Tudor Chirila, surprins in momente TANDRE cu Iulia. Avem DOVADA (FOTO)

Tudor Chirila, unul dintre cei mai discreti artisti de la noi, a fost totusi surprins intr-o fotografie in care isi arata tandretea fatad e sotia sa. Rebelul solist de la Vama este de catia ani. continuă pe B1

Tudor Chirila, surprins in momente TANDRE cu Iulia. Avem DOVADA (FOTO)

Tudor Chirila, unul dintre cei mai discreti artisti de la noi, a fost totusi surprins intr-o fotografie in care isi arata tandretea fatad e sotia sa. Rebelul solist de la Vama este de catia ani.

Cristina Topescu, mesaj pentru Tudor Chirila: Iarta-ma, Tudor, ma simt vinovata

Jurnalista Cristina Topescu i-a transmis un mesaj actorului si cantaretului Tudor Chirila, in contextul in care acesta continua sa protesteze in Piata Victoriei si se declara dezamagit de numarul tot mai mic de romani care ies in strada intr-un moment pe care artistul il considera crucial pentru democratie.

Tudor Chirila, revoltat: Asta e tara in care daca nu furi esti prost

Actorul si cantaretul Tudor Chirila se arata deznadajduit in fata deciziilor recente ale inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul unor dosare de coruptie celebre, fiind de parere ca Romania se intoarce in anii 90, cand politicienii aveau liber la furat. Trista tara, trista soarta, triste sarbatori, este concluzia trista a artistului.

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa decizia n cazul Udrea: Daca nu furi, esti prost. Trista tara, trista soarta, triste sarbatori

Tudor Chirila spune, referitor la decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de suspendare a executarii pedepsei pentru Elena Udrea, ca Romania se intoarce la vremurile din anii 90 cand politicienii furau linistiti, comentand ca sentimentul ca nu exista alternativa este cea mai mare boala de care se poate imbolnavi un popor.

Tudor Chirila, anunt neasteptat dupa finala de la Vocea Romaniei: Ma gandesc ca asta poate fi trecut cu vederea (FOTO)

Tudor Chirila nu pare sa fie in apele lui dupa infrangerea de la Vocea Romaniei. Artistul a spus ca sufera de insomnii, iar pentru a trece timpul mai repede s-a apucat de desenat. Stiu ca n-am talent,.

IMAGINEA MOMENTULUI. Tudor Chirila, in Piata Victoriei: Suntem si mai putin azi, dar e ok (FOTO)

Imaginea ultimelor zile a fost postata de Tudor Chirila pe Facebook. Se discuta tot mai mult despre o Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere. PSD nici nu mai ascunde acest plan. in fata Comitetului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )