Libnet.ro
UNICEF

11:31

PATRUNJELU-I LUNG SI GROS! Iulia Albu o DESFIINTEAZA pe Andreea Marin: Multe fite pentru nimic si poze in CHILOTI cand chiar nu este cazul... (FOTO)

B1 B1,
PATRUNJELU-I LUNG SI GROS! Iulia Albu o DESFIINTEAZA pe Andreea Marin: Multe fite pentru nimic si poze in CHILOTI cand chiar nu este cazul... (FOTO)

Iulia Albu a luat-o in vizor pe Andreea Marin. Celebrul fashion-editor a comentat una dintre cele mai recente ale Zanei, care a postat pe retelele de socializare o fotografie din sala de forta. Andreea Marin. continuă pe B1

SOCANT: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN... (FOTO)

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. L-a prezentat ca pe un accesoriu care ar putea sa o ajute in cazul in care ar fi atacata pe strada! Vestimentatia Zanei.

Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...(FOTO)

Andreea Marin nu a primit prea bine vestea data de Stefan Banica cum ca va deveni tata pentrtru a treia oara. Sigur ca nu a fost prea incantata de anuntul facut chiar de ziua fiicei pe care cei doi o au.

Ce s-a intamplat de fapt intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin, fosta sotie a artistului, a postat pe pagina de socializare o.

Tuncay Ozturk, la doi ani dupa despartirea de Andreea Marin: incepe sa fie din ce in ce mai greu

Au trecut doi ani de cand Andreea Marin si Tuncay Ozturk si-au spus adio, dar medicul recunoaste ca sa-si gaseasca astazi o partenera este din ce in ce mai greu. Am tot incercat sa evit.

Nu mai putea respira... ANUNTUL TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate si a dezvaluit ca trebuie sa fie supusa unei interventii chirurgicale delicate. intr-o emisiune televizata, vedeta a explicat ca nu este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )