Libnet.ro
UNICEF

08:30

S-A AFLAT! Unde pleaca Brigitte si Florin Pastrama in luna de miere! Se anunta DEZMAT TOTAL

B1 B1,
S-A AFLAT! Unde pleaca Brigitte si Florin Pastrama in luna de miere! Se anunta DEZMAT TOTAL

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit saptamana aceasta si se pregatesc de petrecerea de nunta, care va avea loc pe 7 iulie. continuă pe B1

Oana Roman, la nunta lui Brigitte Nastase cu Florin Pastrama. Ce tinuta a purtat

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit, luni, iar la cununia civila au fost invitati prieteni si fosti colegi de la emisiunea Ferma. Printre cei care le-au fost aproape celor doi s-a aflat si Oana Roman, care a impresionat din nou prin tinuta in care s-a afisat. Cum a venit Oana Roman la nunta lui [] .

Dupa NUNTA ANULUI urmeaza DIVORTUL ANULUI! Carmen Harra arunca BOMBA despre MARIAJUL dintre Brigitte si Florin Pastrama: Se DARAMA BRUSC!

Brigitte Sfat 42 de ani) si Florin Pastrama 40 de ani) tocmai s-au casatorit, dar toata lumea se intreaba cat va dura mariajul lor, avand in vedere faptul ca relatia celor doi are doar doua luni.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Ilie Nastase a avut o reactie nervoasa in momentul in care i s-a cerut o parere despre casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Fostul tenismen a raspuns in stilul sau caracteristic, adica in doi peri si a dezvaluit ce l-a deranjat la fosta nevasta. Ilie Nastase, reactie nervoasa dupa casatoria lui Brigitte Sfat Brigitte [] .

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit! E oficial! Primele imagini (FOTO)

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se casatoresc luni! Bruneta a declarat recent ca nu doreste sa traiasca in pacat cu iubitul ei, asa ca trebuie sa se casatoreasca! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A.

Ilie Nastase, PRIMA reactie dupa nunta lui Brigitte! Am terminat cu ea

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit luni, la Primaria Voluntari. MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Fostii concurenti de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )