Libnet.ro
UNICEF

14:00

SOC! S-a intamplat, din nou, PE SCENA teatrului! Bietul FLORIN BUSUIOC! IMAGINI de la fata locului

B1 B1,
SOC! S-a intamplat, din nou, PE SCENA teatrului! Bietul FLORIN BUSUIOC! IMAGINI de la fata locului

Florin Busuioc se simte mai bine dupa ce a scapat cu bine dupa probleme de sanatate care l-au pus in pericol. continuă pe B1

SOC in showbiz! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou, PE SCENA teatrului!

Din fericire, Florin Busuioc a scapat cu bine dupa infarctul suferit in urma cu cateva luni. De curand, Busu a publicat cateva fotografii, pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta.

Kelemen Hunor CRITICA din nou PSD: De ce sa dea OUG? Unde este urgenta? - Maghiarii ii dau cu flit lui Dragnea

Kelemen Hunor critica din nou Guvernul Dancila. Luni, liderul UDMR s-a aratat extrem de nemultumit de decizia de modificare a Legii Taximetriei. El afirma ca modificarea legii prin OUG nu este.

Lumi DIFERITE pe SCENA TEATRULUI! Mircea Diaconu in studioul Antena 3, Victor Rebengiuc in strada (FOTO)

Lumea actorilor este impartita in doua din cauza Guvernarii PSD. Fotografii surprinse duminica seara arata doua lumi diferite. Pe cand actorul Mircea Diaconu se afla in platoul Antena 3, tinand.

VIDEO Algeria: n ciuda protestelor, presedintele Bouteflika si-a depus din nou candidatura; principalul adversar renunta

Presedintele algerian Abdelaziz Bouteflika a depus duminica documentele oficiale pentru candidatura la un al cincilea mandat, a relatat presa locala, in ciuda protestelor masive impotriva unei astfel de decizii, in timp ce Ali Benflis, principalul adversar al sefului statului la alegerile prezidentiale din 2004 si 2014, nu se va prezenta la scrutinul de la 18 aprilie, relateaza Agerpres citand agentiile AFP, DPA si Reuters.

Donald Trump GAFEAZA din nou si declara distrugerea totala a Statului Islamic. Reactia aliatilor lui care iNCA se lupta cu ISIS

Tocmai am preluat 100% din teritoriul ISIS, a declarat presedintele american, Donald Trump, pe drumul de intoarcere din Vietnam, intr-un anunt care i-a luat prin surprindere pe proprii sai aliati, relateaza CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )