Libnet.ro
UNICEF

17:45

SOC: Valentina Pelinel, in LACRIMI! Din pacate, Cristi Borcea s-a...Totul s-a intamplat in iNCHISOARE

B1 B1,
SOC: Valentina Pelinel, in LACRIMI! Din pacate, Cristi Borcea s-a...Totul s-a intamplat in iNCHISOARE

Cristi Borcea a fost dus la Spitalul Penitenciarului Rahova. Se pare ca Borcea a cerut sa fie dus, ca sa i se faca un control medical. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Momente grele in familia fostului primar bucurestean! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati, in timpul vacantei de la Marea Neagra, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatiile indecente. Cei doi si-a.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A. Desi a reusit sa.

Cristi Borcea a cerut sa fie transferat la spitalul penitenciar

Cristi Borcea sta intr-o rezerva cu alti doi detinuti. Fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a cerut sa fie transferat de la penitenciar la spitalul penitenciar, fiind in acea perioada de carantina.

Cristi Borcea, transferat la SPITALUL penitenciar Rahova: Nimeni NU vrea sa riste. Istoricul sau medical... (VIDEO)

Fostul actionar de la Dinamo Cristi Borcea a ajuns de urgenta la spital. Borcea a fost transferat din celula Penitenciarului Rahova, unde era incarcerat, intr-o rezerva a Penitenciarului Spital.

BOMBA BOMBELOR: Cristi Borcea si Carmen Dan, LEGATURA neasteptata! Nimeni nu ar fi banuit asta

Legatura incredibila intre Carmen Dan si Cristian Borcea. Sora Ministrului de Interne a lucrat pentru firma fostului actionar de la Dinamo, condamnat recent in dosarul retrocedarilor ilegale din Mamaia, scrie.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )