Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce vedeta din Romania a mai intrat in izolare? Abia astept sa ne revedem sanatosi

B1 B1,
Ce vedeta din Romania a mai intrat in izolare? Abia astept sa ne revedem sanatosi

Dupa ce au fost confirmati pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Stefanescu, Alina Puscas si Adriana Trandafir, o noua vedeta a intrat in izolare. Marcel Pavel a fost declarat infectat. continuă pe B1

Scandal monstru! O vedeta din Romania a sunat la 112 dupa ce fiul sau de 19 ani i-a furat masina. Era sub influenta substantelor interzise

Luni dimineata, in jurul orei 09. 33, Politia Judetului Ilfov a primit o sesizare de la o femeie cu privire la faptul ca, fiul ei in varsta de 19 ani, aflat sub influenta substantelor interzise, i-a furat masina si a plecat cu ea, in mijlocul noptii.

Cantareata celebra din Romania, suspecta de coronavirus. Si-a anulat deja toate aparitiile publice

O noua vedeta din Romania este suspecta de coronavirus. A fost deja nevoita sa-si suspende toate spectacolele si aparitiile publice din perioada urmatoare. Este vorba despre Nico. Celebra cantareata ploiesteana a fost obligata sa se autoizoleze la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana bolnava intr-o emisiune TV.

O noua vedeta Antena 1 a intrat in izolare. Cosmarul coronavirus continua

Numarul vedetelor Antena 1 care s-au infectat cu coronavirus in timpul filmarilor show-ului Te cunosc de undeva, creste simtitor, in fiecare zi. Dupa ce au fost confirmati pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Stefanescu, Alina Puscas si Adriana Trandafir, o noua vedeta a intrat in izolare.

Primul politician cu COVID-19 din Romania sustine ca a fost victima fake news

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul parlamentar roman infectat cu noul coronavirus, care a bagat in izolare intreaga conducere a liberalilor, in frunte cu premierul Ludovic Orban, sustine ca a fost victima unui fake news. Eu cred ca a fost o campanie de presa intretinuta in mod voit impotriva mea pentru a ma discredita politic, a spus Chitac la Digi24.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Asimptomatici din Romania care nu ar fi transmis virusul mai departe. O tara intreaga ii cunoaste

Recent, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a sustinut, prin vocea epidemiologului Maria van Kerkhove ca asimptomaticii nu pot sa transmita mai departe noul coronavirus. Se pare ca e rar ca un individ asimptomatic sa transmita mai departe virusul, declara van Kerkhove.

Bilantul sumbru al eliberarilor conditionate din Romania

Problema eliberarilor conditionate poate fi redusa la cateva cifre: in perioada 2017-2019 au fost eliberati conditionat 26. 760 de detinuti. Cei mai multi au beneficiat de celebra lege a recursului compensatoriu. Mai bine de o treime dintre cei eliberati conditionat in perioada la care ne referim erau recidivisti, iar 11,83% dintre ei s-au intors in puscarie, fie pentru ca au comis alte fapte, fie fiindca aveau pe rol alte dosare pentru care au primit noi pedepse. O alta cifra relevanta: aproape 8. 000 dintre cei eliberati conditionat aveau codamnari pentru omor, talharie si furt calificat. Unii dintre ei au iesit imediat in evidenta prin fapte care au ingrozit opinia publica. Ultimul astfel de caz a fost incendierea tinerei de 17 ani din Mehedinti de catre un barbat cu cinci crime la activ, condamnat la inchisoare pe viata, dar eliberat conditonat.

Ce note au obtinut vedetele din Romania la examenul de Bacalaureat

Absolventii claselor a VIII-a incep de luni, 22 iunie, probele scrise pentru examenul de Bacalaureat 2020. Cele mai multe dintre vedetele noastre au trecut deja de examenul de maturitate, iar pentru unele dintre.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Admitere la facultate 2020: La majoritatea universitatilor din Romania admiterea se muta in online, cu concurs de dosare

Admiterea la facultate 2020 se muta in mediul online, prin concurs de dosare, la majoritatea universitatilor din tara, din cauza pandemiei de COVID-19. Facultatile de medicina pastreaza concursul clasic pentru proba scrisa cu respectarea regulilor de distantare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )