Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum arata acum cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, Michael si Prince

B1 B1,
Cum arata acum cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, Michael si Prince

Michael Jacksona murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat inpe care starul il folosea la domiciliu pe post de somnifer, cu. continuă pe B1

Printul William, joaca alaturi de cei trei copii, de ziua lui de nastere. Imagini adorabile!

Printul William si-a sarbatorit ziua de nastere pe 21 iunie, in aceeasi zi in care, la nivel international, s-a serbat Ziua Tatalui. Cu aceasta ocazie, Kate Middleton a distribuit, pe Instagram, imagini adorabile cu Printul si cei 3 copii ai lor.

Cum arata acum fetele lui Gigi Becali, Teodora, Alexandra si Cristina (GALERIE FOTO)

Gigi Becali este tatal a trei fete: Teodora, in varsta de 25 de ani, Alexandra, in varsta de 24 de ani si Cristina, in varsta de 19 ani. Gigi Becali este casatorit cu Luminita din 1994, iar fetele pe care.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )