Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Jeff Bridges va scrie o carte pentru copii

Adevărul Adevărul,
Actorul Jeff Bridges va scrie o carte pentru copii

Actorul american Jeff Bridges planuieste sa scrie o carte pentru copii, proiect la care va colabora cu fiica sa cea mare, Isabelle, potrivit contactmusic. com. continuă pe Adevărul

Festival national de teatru pentru copii

Festivalul national de teatru pentru copii a inceput de marti, in Braila, si se va incheia pe 17 august. Directorul Teatrului de Papusi Carabus, actorul Florin Chirpac, organizatorul evenimentului, a declarat ca spectacolele sunt jucate in aer liber.

McDonald146;s vrea sa recupereze la capitolul popularitate si introduce fructele in meniurile pentru copii

Dupa ce ani de zile gigantul american McDonalds a fost intens criticat pentru faptul ca nu ofera suficiente fructe si legume in meniurile sale dedicate copiilor, lantul de restaurante de tip fast food are planuri importante in aceasta directie,.

Tabara pentru copii supraponderali, organizata in statiunea Straja

Timp de trei saptamani, 18 copii supraponderali vor lua parte, de marti, la o tabara al carei program este special gandit pentru persoanele cu probleme de greutate, in asa fel incat atunci cand vor ajunge acasa cei mici sa aiba mai putine kilograme si sa fie in stare sa adopte un stil de viata sanatos, diferit de cel pe care il practica acum, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )