Libnet.ro
UNICEF

23:15

Jeff Goldblum va deveni tata pentru prima data la varsta de 62 de ani

Adevărul Adevărul,
Jeff Goldblum va deveni tata pentru prima data la varsta de 62 de ani

Actorul american Jeff Goldblum, in varsta de 62 de ani, va deveni tata pentru prima data: sotia sa, Emilie Livingston, este insarcinata si va naste un baietel in 2015. continuă pe Adevărul

Litrul de benzina a scazut sub pragul de 5 lei in Bucuresti pentru prima data in ultimii patru ani

Litrul de benzina standard a scazut sub pragul de 5 lei pe litru in Bucuresti, pentru prima data in ultimii patru ani de zile. Una dintre statiile de la care se poate cumpara carburantul cu 4,96 de lei pe litru.

Premiera la Cupa Hopman: Ce echipa de tenis a cucerit pentru prima data trofeul

Polonia a cucerit in premiera, sambata, Cupa Hopman, destinata tenisului mixt pe natiuni. Echipa formata din Jerzy Janowicz/Agnieszka Radwanska a invins in finala SUA.

BMW a depasit 2 milioane de automobile vandute pentru prima oara in istorie

Vanzarile grupului BMW au depasit 2 milioane de automobile pentru prima oara in istorie anul trecut, asigurand pozitia de lider a producatorului german pe piata masinilor de lux pentru al zecelea an consecutiv, in pofida competitiei tot mai stranse din.

Euro, sub 1,18 dolari pentru prima oara in ultimii zece ani

Moneda unica europeana a coborat ieri, pe pietele externe, sub pragul de 1,18 dolari pentru prima oara din 2005 pana in prezent, dupa ce Germania a anuntat un declin peste asteptari al comenzilor sale industriale in noiembrie 2014.

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate, pentru prima oara din decembrie 2005

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate pentru prima oara din decembrie 2005 pana in prezent, in conditiile in care au sporit speculatiile privind luarea de noi masuri de stimulare a economiei de catre BCE, pe fondul unor rezultate sub.

Guvernul va aloca in acest an pentru Prima Casa un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde de lei/Pana acum au fost executate 312 din garantiile acordate

Guvernul a publicat vineri un proiect de Hotarare prin care se propune alocarea unui plafon suplimentar de garantare pentru anul 2015 in valoare de 2,5 miliarde de lei dar si posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul alocat anului 2014 si a diferentei neutilizate pana la data de 31. 2014 din sumele alocate din plafonul disponibil in anul 2014. Suma reprezentand diferenta ramasa neutilizata si/sau nealocata din anul 2014 urmeaza sa fie publicata pe site-ul Ministerului Finantelor Publice si al FNGCIMM in cel mult 5 zile de la data publicarii Hotararii in Monitorul Oficial.

Serena Williams, prabusita la Cupa Hopman. Prima infrangere la Radwanska

Agnieszka Radwanska a invins-o pentru prima data in cariera pe Serena Williams, sambata, in meciul fetelor de la Cupa Hopman.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )