Libnet.ro
UNICEF

22:47

Mesajele EROTICE ale celui mai bogat om din lume catre focoasa sa amanta

B1 B1,
Mesajele EROTICE ale celui mai bogat om din lume catre focoasa sa amanta

Jeff Bezos, seful Amazon si cel mai bogat om din lume, a anuntat recent ca el si sotia sa au decis sa divorteze dupa un mariaj de 25 de ani. Nu s-a referit deloc la motivele separarii, dar tabloidul National En. continuă pe B1

Noi detalii incendiare in divortul celui mai bogat om din lume. Ce mesaje ii trimitea Jeff Bezos amantei

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice si mesaje senzuale amantei maritate. Cuplul se intalnea in hoteluri, avioane private si in casele lor personale. Cel mai bogat om din lume si amanta lui, a caror relatie a.

Caru' cu vedete: Ginerica a cincea oara! Ilie Nastase a stabilit data nuntii; Cine ar fi amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume; Smiley, distrus! Este ngropat n datorii

Toti il stiu pe Morosanu, dar cum arata sotia lui? Georgiana este foarte frumoasa si ii sta alaturi de 17 ani. Celebrul luptator si-a. Meghan Markle a primit din partea reginei Elisabeta a II-a doua patronate. Meghan Markle, sotia printului Harry, a primit din partea reginei Elisabeta a II-a doua patronate, cel al.

Cum vor imparti sotii Bezos averea de 137 de miliarde de dolari. CEO-ul Amazon si-ar putea pierde statutul de cel mai bogat om din lume FOTO

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 137 de miliarde de dolari, va divorta de sotia sa, MacKenzie Bezos, dupa 25 de ani de casnicie. Conform legii din SUA, in lipsa unui contract prenuptial, cei doi soti vor trebui sa-si imparta echitabil proprietatile pe care le detin.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Mesajele erotice pe care i le trimitea cel mai bogat om din lume amantei sale

Jeff Bezos, seful Amazon si cel mai bogat om din lume, a anuntat recent ca el si sotia sa au decis sa divorteze dupa un mariaj de 25 de ani. Nu s-a referit deloc la motivele separarii, dar tabloidul National En.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

Imaginile bizare de pe santierul celui mai spectaculos tunel feroviar construit de romani dupa 1989: Mutati conducta aia

Imaginile publicate de membrii unei asociatii care monitorizeaza marile proiecte de infrastructura din Romania arata unul dintre motivele pentru care constructia celui mai spectaculos tunel feroviar are intarzieri.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

Contra inaintea celui mai important an din cariera: Visez sa fiu pe banca nationalei la un turneu final

Selectionerul Cosmin Contra spune ca 2019 este cel mai important an din cariera lui de antrenor si ca isi doreste sa conduca nationala Romaniei spre un turneu final major.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )