Libnet.ro
UNICEF

10:45

Motivul pentru care Jeff Bezos a decis sa divorteze dupa 25 de ani de mariaj: CEO-ul Amazon ar avea o relatie cu o fosta vedeta de televiziune. Cine este femeia

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Jeff Bezos a decis sa divorteze dupa 25 de ani de mariaj: CEO-ul Amazon ar avea o relatie cu o fosta vedeta de televiziune. Cine este femeia

Jeff Bezos 54 de ani), CEO-ul companiei Amazon si cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 140 de miliarde de dolari, ar avea o relatie cu o fosta prezentatoare TV, in varsta de 49 de ani, casatorita la randul ei. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care jurnalistii unei televiziuni din Franta au refuzat sa acopere actiunile de luni ale vestelor galbene

Jurnalistii de teren ai canalului de televiziune francez BFMTV au decis sa nu acopere luni actiunile 'vestelor galbene', in semn de protest fata de agresiunile suferite in weekend de catre numerosi colegi ai lor, au anuntat surse de pe langa Societatea jurnalistilor acestui canal de stiri SDJ), potrivit AFP.

Motivul pentru care unei femei au inceput sa-i cedeze organele imediat dupa ce a nascut

Louise Double este o femeie in varsta de 31 de ani, din Jersey, careia i-au cedat brusc organele, imediat dupa ce a nascut. La jumatate de ora dupa ce a nascut o fetita, Louise a spus ca nu se simte.

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie sa stea mereu in spatele lui Kate Middleton

De cand a devenit ducesa, Meghan Markle este obligata sa faca un pas in spate atunci cand se afla in prezenta rudelor care fac parte din Familia Regala. Evident, nimeni nu merge in fata Reginei Elisabeta.

Motivul pentru care ni se da suc de rosii in avion

Un pahar de suc de rosii contine nici jumatate din caloriile pe care le are orice alt suc de fructe, un amanunt deloc de neglijat. Cu un pic depipersi putinatelina, sucul de rosii poate.

VIDEO Umanizarea Regelui - Roger Federer si motivul pentru care a plns n timpul unui interviu pentru CNN

Cu putin timp inainte de startul primului Grand Slam al anului Australian Open), Roger Federer proaspat castigator al Cupei Hopman) a oferit un interviu celor de la CNN. Lucrurile au scapat putin de sub control in momentul in care elvetianul a fost intrebat despre Peter Carter, antrenorul care l-a descoperit: Mister Perfect a izbucnit in lacrimi, spre surprinderea celei care il intervieva.

Liviu Dragnea nu participa la intalnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. Motivul pentru care liderul PSD si-a delegat atributiile

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se afla in tara. El va fi reprezentat, insa, de.

Motivul pentru care sunt importante dorintele si rezolutiilede inceput de an

Psihologii spun ca sfarsitul de an este pur si simplu un prag, asa il percepem, simtim ca ceva s-a terminat si ca altceva incepe. Multi ne legam de acest prag si astfel gasim puterea interioara de a.

Alex Velea nu mai prezinta Acces Direct. Simona Gherghe a dezvaluit si motivul pentru care cantaretul si Antena 1 au incheiat colaborarea VIDEO

Cantaretul Alex Velea 34 de ani) nu mai prezinta emisiunea Acces Direct, anuntul fiind facut chiar de Simona Gherghe 40 de ani), care a dezvaluit si motivele pentru care colaborarea a fost incheiata dupa doar cateva luni.

Gestul unui copil a impresionat mii de oameni. Motivul incredibil pentru care a oprit un troleibuz

Un baiat din orasul moldovean Balti a impresionat Republica Moldova cu gestul sau. Copilul a oprit un autobuz pentru a inapoia banii unei batrane, dupa ce i-au cazut din buzunar. Femeii i-au cazut din buzun.

Cati bani ar putea obtine sotia celui mai bogat om din lume dupa divort

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, a anuntat ca el si sotia sa au decis sa divorteze dupa un mariaj de 25 de ani. Cu o avere estimata la 136,2 miliarde de dolari, Jeff Bezos se afla pe primul loc in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )