Libnet.ro
UNICEF

11:45

Angelina Jolie implineste 45 de ani. Lucruri mai putin stiute despre frumoasa actrita care a cucerit inimile oamenilor din intrega lume

B1 B1,
Angelina Jolie implineste 45 de ani. Lucruri mai putin stiute despre frumoasa actrita care a cucerit inimile oamenilor din intrega lume

Angelina Jolie,considerata unadintre cele mai frumoase si talentate actrite de la Hollywoodimplineste joi, 4 iunie,45 de ani, iar acest fapt estela fel de surprinzator ca. continuă pe B1

Angelina Jolie la 45 de ani. Cum arata in adolescenta actrita care a cucerit lumea cu frumusetea ei rapitoare (FOTO)

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar la cei 45 de ani ai ei, pe care i-a implinit joi, lucrurile nu s-au schimbat. Frumusetea rapitoare a acesteia era vizibila inca din.

Teo Trandafir isi aniverseaza ziua de nastere. Lucruri mai putin stiute despre indragita prezentatoare

Teo Trandafir implineste marti, 2 iunie, varsta de 52 de ani. in prezent, este prezentatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D. Aceasta s-a nascut in Pitesti. indragita prezentatoare a urmat cursurile.

Angelina Jolie, la 45 de ani. Actrita vrea sa aduca in patul lui Brad Pitt o femeie, nu vrea sa mai auda de barbati

La 45 de ani, Angelina Jolie inca isi mai cauta fericirea. Actrita a ramas cu un gust amar dupa casatoriile esuate. De aceea, si-a propus sa nu mai aduca nici un barbat in patul ei, ci sa isi gaseasca alinarea in bratele unei femei.

Medic italian: Noul coronavirus isi pierde din putere, este mai putin letal

Noul coronavirus isi pierde din putere si a devenit mult mai putin letal, a spus medicul italian Alberto Zangrillo, seful Spitalului San Raffaele din Milano, care a mai precizat ca virusul nu mai exista din punct de vedere clinic in Italia.

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocatdin functie la mai putin de o saptamana dupa numire (VIDEO)

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocat din functie de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, informeaza B1 TV. Totul are loc la mai putin.

Comisia Europeana ia in calcul o noua taxa in valoare de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii

O noua taxa ar putea fi impusa marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE care ar avea o valore de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a acestora, a anuntat Comisia Europeana, relateaza Reuters. CE considera ca astfel s-ar putea genera 10 miliarde de euro pe an, fara efort excesiv din partea companiilor, pentru a ajuta finantarea planurilor de stimulare a economiei.

La ce varsta incep sa consume alcool copiii si adolescentii. Baietii beau bere si mai putin vin; fetele prefera spirtoasele

Un deces din patru in randul baietilor si un deces din 10 in randul fetelor din segmentul de varsta 15-29 ani sunt cauzate de consumul de alcool. Cifre ingrijoratoare stabilite in urma diverselor studii au fost date publicitatii, iunie fiind luna nationala a informarii privind riscul consumului de alcool.

Cum crede Rafila ca ar trebui inceput noul an scolar: Mai putin elevi in clase, programe decalate

Profesorul Alexandru Rafila spune ca autoritatile romane au procedat bine cand au decis sa mentina scolile inchise si ca trebuie luate masuri astfel incat sa nu apara noi imbolnaviri in septembrie, cand incepe noul an scolar, potrivit Mediafax. Chiar daca in luna septembrie o sa avem valori mici de transmisibilitate ale bolii, sa fim pregatiti ca sa nu apara incidente asemanatoare cu cele din Israel, sa punem mai putini elevi in clasa, sa decalam programele, sa introdcem masuri igienice stricte, spune Rafila.

Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat miercuri dimineata ca in ceea ce priveste optiunea de petrecere a vacantelor in Bulgaria si Grecia, probabilitatea de a ne imbolnavi in aceste tari este mai mica comparativ cu Romania.

Americanii au pus ochii pe o imagine din Romania. Povestea mai putin cunoscuta despre ce se intampla la aceasta scoala

Intr-o colectie cu imagini puternice din intreaga lume, o publicatie americana a ales o fotografie din Romania. Si e mai mult decat vezi la prima vedere. Pentru ultima saptamana din mai,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )