Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angelina Jolie, prima aparitie publica din ultimele luni. A fost surprinsa alaturi de una dintre fiicele sale (FOTO)

B1 B1,
Angelina Jolie, prima aparitie publica din ultimele luni. A fost surprinsa alaturi de una dintre fiicele sale (FOTO)

Angelina Jolie a fost surprinsa pe strazile din Los Angeles, alaturi de fiica sa Vivienne, in varsta de 11 ani. Atat celebra actrita cat si Vivienne purtau masti de protectie si manusi. De asemenea,. continuă pe B1

Angela Merkel isi face prima aparitie publica purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel si-a facut vineri prima aparitie publica avand masca, dupa ce la inceputul saptamanii a respins acuzatiile de ipocrizie pentru ca nu poarta una.

Dana Rogoz, prima aparitie pe covorul rosu de cand a devenit mamica de fetita. Cum arata actrita la o luna dupa ce a nascut (GALERIE FOTO)

Viata Danei Rogoz s-a schimbat radical in ultimele luni. Frumoasa actrita este acum o mamica mandra si fericita pentru ca se bucura atat de baieteul ei cat si de fetita in varsta de doar o luna si.

Premierul Ludovic Orban: As prelungi starea de alerta daca ar trebui sa iau decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri din ultimele zile

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri seara, ca ar prelungi starea de alerta daca ar trebui sa ia decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri noi de infectari cu coronavirus din.

Marcel Pavel, externat din spital! Cum se simte dupa problemele grave din ultimele saptamani

Vesti bune despre Marcel Pavel. Cantaretul a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a fost vindecat dupa 3 sapatamani de spitalizare. Artistul a scapat atat de infectia cu coronavirus, precum si de pneumoniile pacatoase dobandite pe platoul de filmare. Marcel Pavel a fost externat din spital. Cum se .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )