Libnet.ro
UNICEF

22:47

BOMBA in televiziune: Cea mai CONTROVERSATA vedeta de la Kanald D a fost data AFARA: Un cantaret i-a luat locul!

B1 B1,
BOMBA in televiziune: Cea mai CONTROVERSATA vedeta de la Kanald D a fost data AFARA: Un cantaret i-a luat locul!

Schimbari dramatice la Kanal D pe final de an! Dupa ce Iulia Albu a fost data afara din postura de jurat al emisiunii Bravo, ai stil!, in sfarsit, echipa de la Kanal D a hotarat cine va fi noul jurat care. continuă pe B1

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

Cea mai mare prtie de schi din nordul Moldovei va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

Cea mai mare prtie de schi din nordul tarii va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

FOTO Cea mai buna fotbalista a Romaniei refuza aparitiile in ipostaze sexy! Care e visul clujencei de 19 ani

Teodora Meluti, desemnata cea mai buna fotbalista a Romaniei in 2018, este si una dintre cele mai sexy sportive din tara.

Cum a obtinut statul cea mai scumpa zona din Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca terenul pe care Puiu Popoviciu a construit centrul comercial din Baneasa sa revine statului roman. Decizia nu este inca definitiva. Concret, cele 224 de hectare au apartinut omului de afaceri Puiu Popoviciu, insa acestea vor trebui sa ajunga din nou in proprietatea statului roman. Este [] .

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

Hillary Clinton, DETRONATA dupa 17 ani! Michelle Obama i-a furat titlul de cea mai admirata femeie din SUA

Fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a reusit o performanta extraordinara. Ea a devenit cea mai admirata femeie in Statele Unite, intrerupand astfel suprematia de ani buni a lui Hillary Clinton in.

FOTO VIDEO Cea mai noua partie de schi inaugurata de sarbatori in Oltenia: Horezu Ski Resort

S-a deschis, in sfarsit, in cursul acestei saptamani, prima partie de schi din judetul Valcea, cea mai noua, cea de la Horezu Ski Resort. Partia are 900 metri lungime si o dificultate usoara Albastru). Chiar daca deschiderea oficiala a avut loc in ajun de Craciun, s-a putut schia abia de pe 26 decembrie. Clipurile postate pe Facebook cuprind imagini cu partia, drumul, dar si cu procesul de deszapezire.

Ziua si problema. Care este cea mai noua defectiune reclamata de soferii autobuzelor Otokar ale STB din Capitala

Sirul de probleme reclamate de soferii STB fosta RATB) privind noile autobuze Otokar pare ca nu se mai termina. O noua filmare arata cum bordul unui autobuz se misca in toate partile, desi volanul ar fi fost blocat.

Cine este cea mai admirata femeie de americani. Hillary Clinton, detronata dupa 17 ani

Hillary Clinton 71 de ani) a fost detronata in topul celor mai admirate femei de catre americani, dupa ce s-a clasat in fiecare an in fruntea clasamentului, timp de aproape doua decenii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2523 seconds )