Libnet.ro
UNICEF

13:45

COLOSAL: Cati bani a CASTIGAT Stefan Banica in ultimul an! Unii nu fac aceasta suma in toata viata

B1 B1,
COLOSAL: Cati bani a CASTIGAT Stefan Banica in ultimul an! Unii nu fac aceasta suma in toata viata

Intotdeauna a fost bine platit, dar datele financiare arata ca Stefan Banica Jr si-a dublat castigurile din muzica in ultimul an. Kanal Ddezvaluie cum a dat locitura indragitul. continuă pe B1

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a FACUT Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu, fosta sa partenera, care voia o pensie alimentara mai mare pentru fiul lor. Femeia a cerut o suma mai mare, pe motiv ca.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Bate vantul prin buzunarele lui Stefan Banica Jr. ! Artistul pare sa aiba serioase probleme financiare, in contextul in care firma acestuia inregistreaza datorii uriase la stat.

Cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate. Cati bani primesti de la stat. Ce inseamna pensia internationala

Afla cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate. Chiar daca nu lucrezi in Romania, vei avea dreptul la pensie, deci e bine sa stii cati bani ai putea sa primesti de la stat. Afla in randurile urmatoare ce inseamna pensia internationala. Cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate Multi romani se tem si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )