Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cristina Dorobantu, in bratele unui milionar. Uite cine este omul de afaceri care o rasfata pe vedeta de la Kanal D (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cristina Dorobantu, in bratele unui milionar. Uite cine este omul de afaceri care o rasfata pe vedeta de la Kanal D (GALERIE FOTO)

Prezentatoarea de la Kanal D, Cristina Dorobantu se plimba cu bolizi de zeci de mii de euro. Frumoasa vedeta s-a cuplat recent cu un milionar din Cluj care o rasfata in fel si chip. De cateva luni, Cristina. continuă pe B1

Cine este barbatul misterios din patul Simonei Trasca? Am ales-o pentru ca e unica, ambitioasa, frumoasa!

Simona Tasca este mai sexy ca niciodata. Acesta a fost prinsa in pat cu un barbat celebru. Regele TikTok-ului este oaia neagra in relatia blondinei. A despartit-o de iubit. Cine este cunoscutul artist care ii.

Cine este fiul lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa acesta astazi. Detalii despre care premierul evita sa vorbeasca

Este premierul Romaniei, un politician foarte cunoscut, dar despre care se cunosc putine informatii in ce priveste viata sa privata. Ludovic Orban nu discuta cu presa despre aceste aspecte. Singura jurnalista care a reusit sa-i strecoare cateva intrebari despre familia sa a fost regretata Cristina Topescu. Se intampla in urma cu trei ani, cand aceasta avea o emisiune on-line.

Secretele familiei Deliei Matache. Cine este tatal vitreg al cantaretei si ce s-a intamplat cu tatal ei biologic (GALERIE FOTO)

Delia este una dintre vedetele care au crescut in lumina reflectoarelor, insa putina lume stie cine sunt parintii artistei si ce s-a intamplat cu tatal biologic al vedetei. Gina Matache este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )