Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

B1 B1,
Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

Desi abia este abia la inceput, showul Survivor Romania difuzat de Kanal D a incins spiritele in randul participantilor. Cel mai recent conflict din cadrul emisiunii a avut loc in ultima editie. continuă pe B1

Umilinta pentru Andrei Duban! Ce a facut sotia lui la Survivor Romania, cu un barbat insurat

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, este prezenta in emisiunea Survivor Romania, de la Kanal D, facand parte din Echipa Faimosilor. Dupa imaginile difuzate, in care Gratiela a parut mai apropiata decat ar fi normal de Ghita, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a vorbit despre acest subiect. Umilinta pentru .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de sambata 15 februarie Marti seara, la Survivor Romania, s-a disputat .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )