Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tort DIPLOMAT de post: Cel mai bun DULCE in aceasta perioada!

B1 B1,
Tort DIPLOMAT de post: Cel mai bun DULCE in aceasta perioada!

Tortul diplomat este oricand o idee buna, mai ales in post, cand pofta de dulce va dp batai de cap. Varianta de post este la fel de delicioasa ca cea originala. Iata cum se prepara. continuă pe B1

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini .

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Producatorul de elicoptere a raportat un profit net de 49,5 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 140% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut Impulsionat de rezultatele financiare raportate pentru primele noua luni ale anului, pretul actiunilor IAR Brasov IARV) a cunoscut un avans de 9,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de elicoptere pe prima treapta in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

BREAKING NEWS! Cel mai grav incident posibil la Alegerile Prezidentiale. Un om a murit in sectia de votare.

Potrivit Antena3, se pare ca un barbat in varsta de 70 de ani a murit in sectia de votare. Pana la momentul transmiterii acestei stiri, nu se cunosc mai multe detalii. Autoritatile au fost sesizate. Vom reveni cu amanunte dupa ce vom afla mai multe vesti. 37 in Dolj, procesul de votare este intrerupt intr-o .

GABRIELA FIREA: Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic

Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a recunoscut inrangerea liderului de partid Viorica Vasilica Dancila in alegerile prezidentiale, unde contracandidatul acesteia, Klaus Iohannis, a obtiunt aproximativ 63% din voturi: Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, imi voi asuma toate riscurile, consecintele si nu voi accepta compromisuri. Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar ii inteleg perfect!, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

La ce viteza record a ajuns cel mai puternic tractor din lume

Cel mai puternic tractor din lume a depasit recent recordul de viteza pe care il stabilise o versiune anterioara a vehiculului, mai devreme anul acesta. JCB este o companie britanica.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )