Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce produse cosmetice folosesc Meghan Markle, Kim Kardashian si alte vedete

ADPM ADPM,
Ce produse cosmetice folosesc Meghan Markle, Kim Kardashian si alte vedete

Atunci cand vine vorba despre ritualurile de ingrijire a tenului, vedetele nu doar ca se pricep de minune, dar au invatat in timp sa-si rasfete tenul cu cele mai eficiente produse cosmetice! . continuă pe ADPM

Kim Kardashian si Kanye West implinesc sase ani de cand si-au spus da in mod oficial. Ceremonia de nunta a avut loc in Italia (GALERIE FOTO)

Kim Kardashian si Kanye West implinesc, in aceasta zi de duminica, sase ani de cand si-au spus da pentru totdeauna in mod oficial. Ceremonia de nunta a fost una somptuoasa, iar alaturi le-au fost toti.

Regina Elisabeta a fost surprinsa de rochia de mireasa pe care a ales-o Meghan Markle. Ai un punct de vedere unic atunci cand treci personal printr-un astfel de moment (VIDEO)

Nunta de acum doi ani a lui Meghan Markle cu Printul Harry a fost urmarita de o lume intreaga. De asemenea, rochia minunata de mireasa pe care Ducesa de Sussex a ales sa o poarte a atras privirile tuturor. Ba.

Printul Harry, un romantic incurabil. Acesta este modul in care a surprins-o pe Meghan Markle cu ocazia aniversarii lor (VIDEO)

Printul Harry si Meghan Markle au sarbatorit doi ani de cand si-au spus da pentru totdeauna. Cei doi au avut spectaculoasa ceremonie de nunta pe data de 19 mai 2018, iar acum sunt mai fericiti ca oricand.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )