Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

B1 B1,
Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume. continuă pe B1

John Legend, desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia lui Chrissy Teigen, sotia artistului

Cantaretul si actorul John Legend, in varsta de 40 de ani, a fost desemnat de revista People Cel mai sexy barbat in viata, pe anul 2019. La aflarea vestii, sotia lui, modelul Chrissy Teigen 33 de ani), a reactionat in mediul online.

El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2019, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat celebrul artist John Legend.

Mihai Malaimare Jr. a fost desemnat cel mai bun director de imagine, la gala Hollywood Film Awards 2019

Mihai Malaimare Jr. 44 de ani) a fost desemnat cel mai bun director de imagine la gala Hollywood Film Awards pentru lungmetrajul Jojo Rabbit.

VIDEO Dominic Thiem, dupa victoria cu Djokovic: A fost probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit in primele doua meciuri de la Turneul Campionilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Austriacul de 26 de ani i-a invins pe Roger Federer 3 ATP) si Novak Djokovic 2 ATP), asigurandu-si in premiera prezenta in semifinalele competitiei. Dupa victoria cu Djokovic scor 6-7, 6-3, 7-6), Thiem s-a aratat extrem de mandru de evolutia sa, precizand ca a fost probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata.

S-a ales! Revista People l-a desemnat pe John Legend cel mai sexy barbat in viata

John Legend in varsta de 40 de ani a fost desemnat de revista People ca fiindcel mai sexy barbat in viata.

Cel mai varstnic votant din Bihor a implinit 108 ani. Pe listele de alegatori din judet sunt 35 de persoane care au peste 100 ani

Cel mai varstnic alegator care a votat in Bihor are 108 ani si este un barbat din mediul rural. Potrivit datelor Biroului Electoral Judetean, in total, pe listele de alegatori se gasesc 35 de persoane care au peste 100 ani.

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Va marca pozitiv viitorul natiunii noastre

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. Romania merita o noua sansa si acest lucru se poate realiza doar inv.

NASA redenumeste cel mai indepartat corp celest explorat vreodata, dupa ce Ultima Thule a starnit critici legate de conotatii naziste

Corpul celest cel mai indepartat observat vreodata a fost redenumit oficial marti Arrokoth, ceea ce inseamna cer in limba tribului amerindian Powhatan, dupa ce primul nume, Ultima Thule, a starnit controverse din cauza unei asocieri cu vocabularul nazist, scrie AFP.

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ştiri din Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )