Libnet.ro
UNICEF

23:00

CUTREMURATOR: E cea mai TERIBILA PROFETIE a lui Arsenie Boca! Ti se face pielea de gaina...

B1 B1,
CUTREMURATOR: E cea mai TERIBILA PROFETIE a lui Arsenie Boca! Ti se face pielea de gaina...

Fostul presedinte al Romaniei nu a luat in seama previziunea crunta care i se facuse. BOMBA MONDENA! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PATIT IULIA VANTUR GALERIE FOTO) Arsenie Boca a prezis. continuă pe B1

PROFETIE cumplita la mormantul lui ARSENIE BOCA: Romania va fi inconjurata de FLACARI! E semnul APOCALIPSEI

Maicutele care l-au cunoscut personal pe parintele Arsenie Boca au relatat cateva dintre profetiile cutremuratoare ale acestuia, scrie kfetele. ro.

RUGACIUNEA miraculoasa a lui ARSENIE BOCA! Sfantul o rostea in fiecare seara! Te scapa de BLESTEME si atrage NOROCUL

Rugaciunile parintelui Arsenie Boca sunt considerate facatoare de minuni si foarte multi dintre credinciosi le rostesc atat seara, cat si dimineata. Vezi aici rugaciunea recomandata spre a fi citit.

Antarctica a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor

Date ingrijoratoare dupa ce Antarctica a inregistrat joi cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor. Au fost inregistrate 18,3 grade Celsius, la o statie din nordul continentului.

MARIUS DUNCA (PSD BRASOV): Romania se confrunta cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani

Romania se confrunta in prezent cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani, desi in Parlament exista o majoritate parlamentara care poate asigura stabilitate politica prin investirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presa, presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca.

Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

Primele Doamne ale Americii au fost tot timpul admirate de public si s-au aflat in atentia presei de pretutindeni. Va invitam astazi la o retrospectiva a celor mai elegante Prime Doamne din istorie.

Friganele sarate. Cea mai rapida si savuroasa gustare

Friganelele sarate sunt un adevarat deliciu. Unde mai pui ca se pregatesc si rapid. Iata cea mai simpla reteta.

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare.

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

UPDATE Pro TV - cea mai slaba evolutie dintre toate operatiunile companiei regionale CME, in 2019 Cata reclama a atras liderul pietei TV

Pro TV, a doua cea mai mare operatiune a grupului regional Central European Meia Enterprises, a avut in 2019 cea mai slaba evolutie dintre toate pietele unde este prezent grupul, potrivit datelor financiare anuntate joi. Comunicatul initial nu precizeaza motivele evolutiei in Romania sau de pe alte piete, dar mentioneaza ca, din cauza procesului de vanzare prin care trece, CME nu va organiza de aceasta data o conferinta cu investitorii, cum avea de obicei. UPDATE in raportul ce insoteste rezultatele, CME mentioneaza, in cazul Romaniei, o stagnare a pietei de publicitate TV in 2019. Vezi estimarile si explicatiile companiei privind evolutia de anul trecut.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: Minus 32 de grade Celsius in judetul Maramures

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )