Libnet.ro
UNICEF

08:15

S-A AFLAT! CINE este NOUL IUBIT al Ozanei Barabancea? E iN AL NOUALEA CER! Mi-e foarte bine asa cum e (FOTO)

B1 B1,
S-A AFLAT! CINE este NOUL IUBIT al Ozanei Barabancea? E iN AL NOUALEA CER! Mi-e foarte bine asa cum e (FOTO)

Ozana Barabancea este in cea mai buna perioada a vietii sale! CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET Vedeta a slabit peste 40 de kilograme, iar acum. continuă pe B1

Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom. Surpriza uriasa la PRO TV

Telekom a plecat de la Romanii au talent in urma complicarilor avute de-a lungul emisiunii. Dupa atata timp, PRO TV are un sponsor surpriza. Care este acela? Din ce cauza a renuntat Telekom din sponsorizarea emisiunilor? Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom Emisiunea Romanii au talent nu va mai fi sponsorizata .

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!

Lady Gaga iubeste din nou! Desi fanii ei sperau in secret ca barbatul alaturi de care isi va reface viata sa fie Bradley Cooper, lucrurile nu stau asa. Dar iata cine este noul iubit al artistei! .

Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas. I-a fost alaturi timp de 65 de ani

Krik Douglas s-a stins din viata lasand in urma lacrimi. Marele actor a avut o viata plina de entuziasm, insa ce s-a intamplat intre el si femeia cu care a stat o viata intreaga? Fiul lui face dezvaluiri despre viata celebritatii. Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas Krik Douglas s-a stins din .

Ce a fost si ce a ajuns Pamela de Romania. Simona Trasca, tinuta sub papuc de noul iubit

Simona Trasca este tinuta sub papuc de noul iubit! Focoasa blondina nu mai este persoana libertina pe care o stiau toti. Acum, ca sa poata iesi din casa, are nevoie de permisiunea iubitului. Ce a fost si ce a ajuns Pamela de Romania? Simona Trasca, probleme in paradis Din pacate, Simona Trasca nu are deloc .

Bianca Rus, situatie incredibila cu noul iubit. Fosta soacra ii da mesaje actualului partener

Bianca Rus si Stefan Farrell sunt impreuna de putin timp, dar se pare ca deja au inceput sa apara probleme intre cei doi. Fosta soacra a artostei a incercat sa-l contacteze chiar pe noul iubit al Biancai. Bianca Rus, situatie incredibila cu noul iubit Invitata in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Bianca Rus .

Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei. Ce legatura are propunerea PSD cu George Soros

PSD si Pro Romania au o propunere comuna pentru Cotroceni, in persoana lui Remus Pricopie. Cele doua formatiuni politice il vor propune prim-ministru al Romaniei pe fostul ministru al Educatiei in Guvernul Ponta. Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei Este rectorul SNPA, un pro-european si pro-american convins. A fost ministru al Educatiei .

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani. Mama lui este omul Vioricai Dancila

Este angajat la stat, are 29 de ani, dar conduce un Mercedes 150. 000 de euro si il cheama Antonio Goleac. Tatal e sef ADP Sector 4, iar mama suprefectul Capitalei, omul Vioricai Dancila. Cine este Antonio Goleac, tanarul care conduce un bolid de 150. 000 de euro la doar 29 de ani? 29 de ani .

Cu cine este casatorit Pavel Bartos. Iata cu ce se ocupa sotia vedetei PRO TV

Pavel Bartos se considera atat un sot, cat si un tatic foarte norocos si are o familie foarte frumoasa. Partenera de viata a cunoscutului prezentator al emisiunii Romanii au Talent este insurat din anul 2003 cu Anca, fiind si mama copiilor sai. Totodata, cel care le aduce romanilor zambetul pe buze in timpul editiilor din .

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )