Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scene DEOCHEATE la Survivor Romania! SE IUBESC FARA PERDEA! Surpriza de proportii pentru fani

B1 B1,
Scene DEOCHEATE la Survivor Romania! SE IUBESC FARA PERDEA! Surpriza de proportii pentru fani

Scene deocheatela Survivor Romania! CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata telespecta. continuă pe B1

Scene DEOCHEATE la Survivor Romania! SE IUBESC FARA PERDEA! Surpriza de proportii pentru fani...

Scene deocheatela Survivor Romania! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND. GALERIE FOTO) Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 4 februarie

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de marti 4 februarie Trei noi concurenti au ajuns .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 3 februarie

Survivor Romaniaeste o emisiune de divertisment lansata in anul 2020 peKanal D Romania. Participantii sunt impartiti in doua echipe. Show-ul este prezentat deDan Cruceru. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti de la ora 20:00. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de luni 3 februarie Din echipa Faimosilor .

Prima reactie a lui Andrei Duban, dupa ce sotia lui s-a consolat in bratele unui concurent Survivor Romania

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, este prezenta in emisiunea Survivor Romania, de la Kanal D, facand parte din Echipa Faimosilor. Dupa imaginile difuzate, in care Gratiela a parut mai apropiata decat ar fi normal de Ghita, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a vorbit despre acest subiect. Prima reactie .

LOVITURA pentru Andrei Duban! Gratiela, GESTURI TANDRE la SURVIVOR ROMANIA! Vrea sa o faca in trei... (FOTO)

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, se afla printre vedetele concurente la Survivor Romania, in echipa Faimosilor.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 2 februarie

Dupa ce Cristina Siscanu a fost eliminata de la Survivor Romania, saptamana trecuta, iata ca si Ruby este nevoita sa isi faca bagajele. Elena Ionescu a fost nominalizata la eliminare prin votul colegilor sai, iar Ruby a ajuns in aceeasi postura dupa ce Cezar Juratoni castigatorul imunitatii baietilor a nominalizat-o. Emisiunea Survivor Romania .

Cum a reactionat Ruby, dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la Survivor Romania. Ce spune despre Elena Ionescu

Dupa ce Cristina Siscanu si-a facut bagajele saptamana trecuta si a plecat acasa, a venit acum randul lui Ruby sa faca acelasi lucru. Ce a spus cantareata, dupa plecarea sa de la Survivor? Ruby, eliminata de la Survivor Nici nu a plecat inca bine spre casa, ca Ruby a tinut sa transmita un mesaj dupa .

Ruby a parasit Survivor Romania: primele declaratii ale cantaretei

In urma voturilor telespectatorilor, cantareata Ruby 31 de ani) a fost eliminata din competitia Survivor Romania, reality show difuzat de Kanal D.

Despartire cu lacrimi la Survivor Romania! Au pierdut cel mai important om. Competitia nu va mai fi la fel (VIDEO)

Despartire dureroasala Survivor Romania. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Echipa Faimosilor a.

SCENE DEOCHEATE la emisiunea Survivor! S-au urcat unii peste altii si-au facut ravagii! Fanii au crezut ca nu vad bine

Fanii emisiunii Australian Survivor au avut parte de un show incendiar! Acestia au fost uimiti cand i-au vazut pe concurenti in poziii indecente, in incercarea de a face fata unei probe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )