Libnet.ro
UNICEF

20:02

Cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home

ADPM ADPM,
Cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home

Weekend-ul acesta, zeci de artisti internationali au raspuns pozitiv initativei lansate de Global Citizen, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Lady Gaga de a pune umarul la eforturile impotriva pandemiei COVID-19. Iata cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home . continuă pe ADPM

VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Mega-concertul virtual One World: Together At Home s-a incheiat in urma cu cateva ore, fiind transmis online, dar si pe marile retele de televiziune din intreaga lume. Concertul a durat circa 8 ore si a fost sustinut de zeci de vedete internationale, care au cantat din casele lor, in sprijinul luptei contra Covid-19.

One World. One Heart, campanie internationala de solidaritate

Sub deviza One World. One Heart,iMapp Bucharest unul dintre cele mai importante concursuride video mappingdin lume, organizat de Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a lansat o initiativa artistica prin care se aduce un mesaj de solidaritate si speranta, in contextul international actual al pandemiei de COVID 19, care a generat distantarea sociala ca masura necesara de prevenire.

The Rolling Stones a anuntat ca participa la marele concert caritabil One World: Together at Home VIDEO

Trupa britanica The Rolling Stones a anuntat vineri ca va participa la evenimentul One World: Together at Home, care va fi transmis sambata de mai multe posturi de televiziune din lume, dar si online.

Coronavirus in Italia: Numarul de noi cazuri de infectii in scadere semnificativa, pentru prima oara in mai bine de o luna

Italia a anuntat luni 454 de decese cauzate de Covid-19, in usoara crestere fata de bilantul inregistrat in ziua precedenta. in schimb, numarul de cazuri noi de infectii a scazut semnificativ la 2. 256, cel mai scazut nivel in mai bine de o luna, scrie Reuters.

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

Macron: E o naivitate sa crezi ca Beijingul a gestionat mai bine criza coronavirusului. Nu stim multe despre ce s-a intamplat in China

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a alaturat vocilor care pun sub semnul intrebarii datele comunicate de China, afirmand ca este o naivitate sa crezi ca autoritatile de la Beijing au gestionat mai bine criza coronavirusului. intr-un interviu pentru Financial Times, el a atras atentia asupra faptului ca sunt inca multe necunoscute legate de ceea ce s-a intamplat.

eMAG vinde deja cel mai ieftin iPhone: cat costa noul iPhone SE in Romania?

Cel mai nou iPhone e si cel mai ieftin de pana acum. eMAG il listeaza deja si pretul e excelent. Asta daca tii cont ca e, totusi, un telefon Apple. Noul iPhone SE e un telefon care arata.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )