Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vedetele din SUA au transmis mesaje dure dupa moartea lui George Floyd. Oprah, Beyonce, Barack Obama si multi altii cer dreptate si pedepse aspre pentru rasism, in numele afro-americanului ucis de un politist

B1 B1,
Vedetele din SUA au transmis mesaje dure dupa moartea lui George Floyd. Oprah, Beyonce, Barack Obama si multi altii cer dreptate si pedepse aspre pentru rasism, in numele afro-americanului ucis de un politist

Beyonce a lansat un semnal de alarma pentru a se face dreptate in cazul uciderii lui George Flyod, afro-americanul care a murit dupa ce un politist i-a pus genunchiul pe gat, in timp ce il aresta. Artista este. continuă pe B1

Protestele din SUA au scapat de sub control. Manifestantii au atacat Casa Alba si sediul CNN. in Minneapolis a fost decretata starea de urgenta

Manifestatiile au luat amploare in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte.

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

SUA, protestele capata intensitate: Sute de persoane au demonstrat vineri seara in fata Casei Albe dupa moartea lui George Floyd

Purtand pancarte cu Stop Killing Us si Black Lives Counts, sute de persoane au protestat si vineri seara in fata Casei Albe, iar protestele par sa se intensifice in Minessota, autoritatile fiind pregatite si pentru a face fata violentelor, scrie AFP. Politistul care a provocat moartea lui George Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberareObama, despre moartea barbatului de culoare aflat in custodia politiei: Asa ceva nu poate fi normal pentru America anului 2020.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

VIDEO. Protest in fata Casei Albe, dupa moartea lui George Floyd

Sute de persoane au demonstrat vineri seara in fata Casei Albe pentru a-si exprima furia dupa ce Geo.

Scene socante la protestele din SUA: Masinile de politie intra intentionat in multimea stransa la New York

Politia din New York a inceput o investigatie dupa ce o filmare in care o masina de politie a departamentului intra direct intr-un grup de protestatari a aparut pe internet, relateaza CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )