Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lidia Buble, iN LACRIMI! VESTEA primita de la Razvan Simion A SOCAT-O PUR SI SIMPLU! Toti au auzit...

B1 B1,
Lidia Buble, iN LACRIMI! VESTEA primita de la Razvan Simion A SOCAT-O PUR SI SIMPLU! Toti au auzit...

Aflata in Timisoara pentru un turneu de promovare cu noua sa piesa Margarita, cantareata Lidia Buble a avut parte de o surpriza neasteptata din partea iubitului sau, Razvan Simion! LACRIMI. continuă pe B1

Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a inceput sa planga pe scena din cauza lui Razvan Simion. Nu de suparare, ci pentru ca iubitul ei i-a facut o declaratie de dragoste in vazul tuturor, iar artista a fost emotionata pana la lacrimi. Vedeta se afla in turneul de promovare a piesei Margarita, iar in acest weekend a cantat intr-un .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

RAZVAN SIMION, DUS LA SAPA DE LEMN! Lidia Buble recunoaste: 70% din BANI se duc pe... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Lidia Buble a facut o dezvaluire inedita. Frumoasa cantareata recunoaste ca investeste masiv in imaginea ei, prin urmare o mare parte din banii pe care ii castiga se duc pe haine si accesorii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )