Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lidia Buble s-a razbunat dupa despartirea de Razvan Simion. Gesturile si mesajele din online o dau de gol (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Lidia Buble s-a razbunat dupa despartirea de Razvan Simion. Gesturile si mesajele din online o dau de gol (GALERIE FOTO)

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit, oficial, la inceputul acestei saptamani. Anuntul a fost chiar de prezentatorul matinalului, iar vestea a venit fulgerator, chiar daca in trecut au existat. continuă pe B1

Lidia Buble, primul gest dupa despartirea de Razvan Simion. Iata unde s-a mutat artista odata cu incheirea relatiei

Lidia Buble si prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-ua despartit. Anuntul a fost chiar de catre Razvan Simion, pe contul sau personal de Instagram. Postarea vedetei i-a uimit pe fanii, insa sincer asa.

Lidia Buble, mesaj oficial pentru fani, dupa despartirea de Razvan Simion

Separarea lui Razvan Simion de Lidia Buble a uimit pe toata lumea, desi zvonurile circulau printre apropiati de mai bine de doua saptamani. Anuntul oficial a fost facut chiar de prezentatorul TV, printr-un mesaj emotionant, postat pe Instagram, pe care l-a sters ulterior. Imediat a venit si ziua de nastere a artistei, prima fara cel .

Razvan Simion a ales despartirea de Lidia Buble: Situatia asta dureaza de cateva luni de zile. Cum si-a serbat artista ziua dupa separare (GALERIE FOTO)

Anuntul facut de Razvan Simion pe Instagram, la inceputul acestei saptamani a socat pe toata lumea. Prezentatorul matinaluli a anuntat ca el si Lidia Buble s-au despartit, dar ca vor ramane in.

Razvan Simion, mesaj emotionant pentru Lidia Buble de ziua ei. Ce i-a transmis prezentatorul la doar o zi dupa despartire (GALERIE FOTO)

Razvan Simion a anuntat ieri despartirea de artisa Lidia Buble, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de cinci ani. in aceasta dimineata, prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a.

FOTO Cantareata Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit: Ce a postat prezentatorul tv

Razvan Simion si Lidia Buble nu mai formeaza un cuplu. intr-o postare pe Instagram, prezentatorul tv a anuntat despartirea dintre cei doi, dupa o relatie de cinci ani.

Ce cadou i-a trimis acum Razvan Simion Lidiei Buble, de ziua ei. Anul trecut i-a luat o masina

Lidia Buble a implinit varsta de 27 de ani. Se bucura de succes in viata profesionala, insa nu si in cea personala, dupa despartirea de Razvam Simion. Iata cum si-a sarbatorit ziua de nastere si alaturi de cine. Ce cadou i-a trimis Razvan Simion Lidiei Buble, de ziua ei De mentionat este faptul ca, anul .

Despartirea Lideiei Buble de Razvan Simion, prevazuta de catre Carmen Harra. Pe ea o vad intr-o alta relatie

Carmen Harra a stiut de la bun inceput ca relatia de dragoste dintre Lidia Boble si Razvan Simion nu va dura foarte mult. Aceasta a analizat din punct de vedere numerologic relatia dintre Lidia Buble si Razvan.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata

Daca Razvan Simion tocmai a anuntat despartirea de Lidia Buble dupa o relatie de aproape 5 ani, fosta sotie a omului de televiziune si-a refacut viata alaturi de alt barbat si este extrem de fericita.

Cum a mintit Lidia Buble pe toata lumea, inainte de despartire. Ce spunea despre Razvan Simion

Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion s-a sfarsit. inainte ca prezentatorul TV sa anunte separarea, printr-un mesaj publicat pe Instagram si sters ulterior, cantareata a dat un interviu in care declara ca toate sunt numai lapte si miere intre ea si partener. Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Ce spunea cantareata despre acesta, .

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Mesajul prezentatorului TV: Nu mai este fericita langa mine

Razvan Simion 39 de ani) si Lidia Buble 26 de ani) s-au despartit dupa cinci ani de relatie. Prezentatorul de la Neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Instagram.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )