Libnet.ro
UNICEF

08:15

Acesta a fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in hohote de PLANS: Din pacate fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

B1 B1,
Acesta a fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in hohote de PLANS: Din pacate fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al. continuă pe B1

Acesta a fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

DRAMA prin care trece Oana Lis: A fost ABUZATA de un membru al familiei. Mi-e scarba

Oana Lis a avut parte de niste experiente foarte neplacute in trecut. Pentru prima data, aceasta si-a luat inima-n dinti, in urma cu ceva vreme, si a povestit trauma vietii sale. Acum, sotia lui Viorel.

Cum si-a BATUT JOC Oana Lis de Codin Maticiuc! Imaginea a facut inconjurul internetului (FOTO)

Oana Lis l-a luat peste picior pe Codin Maticiuc, in contextul celebrei provocari 10yearschallenge. Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a distribuit pe Facebook o imagine in care Codin Maticiuc este.

Oana Lis il baga mai repede pe Viorel in MORMANT! Blondina a recunoscut TOTUL: Ma suna de pe un numar secret... Cine e noul barbat din viata ei (FOTO)

Oana Lis a facut o marturisire neasteptata despre relatia pe care a avut-o cu Corneliu Vadim Tudor, fostul presedinte PRM. Joi, Facebook-ul i-a adus aminte blondinei de o fotografie realizata in urma cu.

Gata, S-A TERMINAT! Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: DIN PACATE e vorba de Viorel Lis...

Viorel Lis trece printr-o perioada dificila dupa ce problemele sale de sanatate s-au agravat. Fostul primar al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp, iar acum comunica din ce in ce mai greu. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )