Libnet.ro
UNICEF

10:31

ADIO, totul s-a sfarsit, Oana Lis e iN LACRIMI: Care este ULTIMA DORINTA a lui Viorel Lis dupa moarte...

B1 B1,
ADIO, totul s-a sfarsit, Oana Lis e iN LACRIMI: Care este ULTIMA DORINTA a lui Viorel Lis dupa moarte...

Oana Lis a marturisit care este ultima dorinta a sotului sau, Viorel Lis, inainte de moarte. Viorel m-a zis ca ii e teama ca dupa ce moare el, sa nu-mi gasesc pe vreunul care sa ma bata, are tot. continuă pe B1

Oana Lis il baga mai repede pe Viorel in MORMANT! Blondina a recunoscut TOTUL: Ma suna de pe un numar secret... Cine e noul barbat din viata ei (FOTO)

Oana Lis a facut o marturisire neasteptata despre relatia pe care a avut-o cu Corneliu Vadim Tudor, fostul presedinte PRM. Joi, Facebook-ul i-a adus aminte blondinei de o fotografie realizata in urma cu.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Oana Lis... Pana la urma S-A CONFIRMAT: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a facut un anunt teribil despre sotul ei. Potrivit acesteia, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, incepuse sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Mai mult, odata cu ap.

DRAMA prin care trece Oana Lis: A fost ABUZATA de un membru al familiei. Mi-e scarba

Oana Lis a avut parte de niste experiente foarte neplacute in trecut. Pentru prima data, aceasta si-a luat inima-n dinti, in urma cu ceva vreme, si a povestit trauma vietii sale. Acum, sotia lui Viorel.

Caru' cu vedete: Angelina Jolie de Romnia se marita; Cine a vandalizat casa lui Ilie Nastase: Nu e prima oara cnd face asta; Oana Lis a fost abuzata de tatal sau n copilarie. Vedeta a rememorat momentele grelele

Cosmina Pasarin a anuntat pe contul de socializare ca s-a casatorit. Imaginea care i-a uimit pe toti. Cosmina Pasarin si-a surprins fanii cu o. Dakota Johnson, mai dezbracata in noul film decat in Fifty shades of Grey! Dakota Johnson, cunoscuta in special pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )