Libnet.ro
UNICEF

01:05

Beyonce de Romania a revenit la activitati mai vechi! Fosta iubita a lui Nicolae Guta a ajuns sa faca...

B1 B1,
Beyonce de Romania a revenit la activitati mai vechi! Fosta iubita a lui Nicolae Guta a ajuns sa faca...

Lipsita de orice ajutor financiar, Madalina Dumitriu, alias Beyonce de Romania, pare ca s-a intors la activitati mai vechi. continuă pe B1

Puterea Dragostei: Moment de sinceritate intre Jador si o fosta iubita. E prima oara cand se intampla asa ceva

Linistea se regaseste extrem de rar in casa Puterea Dragostei. Unul din putinele momente extrem de apreciate de telespectatori a fost surprins in editia de azi. Doi fosti iubiti pare ca incearca sa o ia de la capat. Vor reusi sa treaca peste ranile din trecut? Puterea Dragostei: moment de sinceritate intre doi fosti iubiti .

Tanarul din Buzau care si-a ucis fosta iubita prin incendiere asteapta sentinta

Au mai ramas cateva zile pana cand ucigasul Valentinei Nica isi afla sentinta in prima instanta. Judecatorul de caz de la Tribunalul Buzau a stabilit termen pentru pronuntarea in cauza la data de 30 ianuarie 2020 in dosarul in care Cosmin Dan este judecat pentru omor calificat prin cruzimi.

Altex Romania deschide cel mai mare magazin din retea la Arad

ALTEX Romania continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie, ajungand, astfel, la un total de 105 magazine in toata tara, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Turism de afaceri in Romania. Topul celor mai cautate orase din tara

Turistii care calatoresc in scopuri de business prefera in special hotelurile de patru stele, localizate cat mai aproape de zona lor de interes. Durata medie a unei calatorii de afaceri este de trei zile, iar tariful mediu pentru o noapte de cazare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )