Libnet.ro
UNICEF

12:31

E BOMBA MOMENTULUI: Viorel Lis, iNAPOI in POLITICA! Oana Lis a dat totul in VILEAG: Imaginea face inconjurul internetului (FOTO)

B1 B1,
E BOMBA MOMENTULUI: Viorel Lis, iNAPOI in POLITICA! Oana Lis a dat totul in VILEAG: Imaginea face inconjurul internetului (FOTO)

Oana Lis si-a delectat fanii cu un cadou inedit. PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA Vedeta a publicat o imagine cu Viorel. continuă pe B1

Aparitie BOMBA a Oanei Lis! Viorel, aproape sa intre MORMANT cand a vazut-o! il paraseste pentru PRINTUL TINEREL... (FOTO)

Oana Lis si-a surprins toti fanii cu una din cele mai recente aparitii! INCENDIAR! VIOREL LIS SI-A iNSELAT NEVASTA CU O TINERICA! OANA I-A PRINS iN FAPT! IMAGINI BOMBA CU ESCAPADA AMOROASA DIN.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi

Problemele nu-i mai lasa in pace pe sotii Lis! S-ar parea ca starea de sanatate a fostului primar este tot mai grava, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele. Ba mai mult, el merge greoi. Viorel Lis a.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Tineti-va bine! Viorel Lis a socat din nou lumea mondena, dupa ce a facut furori pe Internet cu o fotografie cel putin simpatica. Fostul primar nu a putut rezista tentatiei si s-a fotografiat recent impreu.

DEZMAT TOTAL intre Viorel Lis si Elena Merisoreanu! Imaginile MOMENTULUI fac inconjurul Internetului... Oana o sa TURBEZE

Cuplul Lis arunca Internetul in aer! Cei doi erau deja cunoscuti pentru prezenta lor la numeroase reuniuni cu cele mai importante vedete din Romania. Ei, bine, recent, Oana Lis a publicat pe Facebook un clip in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )