Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de. continuă pe B1

E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis, SFASIATA DE DURERE! S-a stins un invingator (FOTO)

Oana Lis a avut lacrimi in ochi, dupa ce a aflat o veste foarte trista. O persoana cunoscuta, care se lupta cu o maladie mortala, a pierdut lupta la viata. indurerata, sotia fostului edil al Capitalei a.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Placari pardoseli si perete ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Un obiect interesant, culorile alese, materialele folosite pentru obiectele de mobilier sau finisajele sunt doar cateva dintre detaliile ce pot scoate o incapere din anonimat. Dintre acestea, ultimele doua sunt, poate, cele mai importante. Ele nu doar capteaza atentia, ci ofera si o nota de eleganta si stil oricarei case.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

Cele mai cool coafuri de la New York Fashion Week

Trendurile in materie de hairstyling au demonstrat ca un look simplu nu inseamna ca este plictisitor. Din contra, in acest sezon, marii designeri mizeaza pe frumusetea naturala. Au ales coafuri cat mai putin finisate, iar look-ul I woke up like this este preferatul tuturor.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )