Libnet.ro
UNICEF

14:15

Din pacate e adevarat... Oana Lis a tinut sa se afle de la ea: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Oana Lis a tinut sa se afle de la ea: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis este in permanenta legatura cu simpatizanaii ei, dar si ai lui Viorel, prin intermediul retelelor de socializare. Ea a tinut permanent la curent publicul dupa ce Viorel Lis a inceput sa aiba. continuă pe B1

E ca si MORT... Din pacate, anuntul trist a fost facut! OANA LIS e devastata: Fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

TRAGEDIA momentului in SHOWBIZ! OANA LIS, ultimul strigat de AJUTOR! Nu vreau sa mor inaintea lui VIOREL

Oana Lis, sotia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis 76 de ani), duce o batalie crancena pentru pierderea kilogramelor. Speriata, ea face exerciztii fizice in parc. Ies zilnic in parc, alerg .

GATA, totul s-a SFARSIT!... Oana Lis, in LACRIMI de DURERE: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

HALUCINANT! Cunoscut politician, iNJUNGHIAT in plina strada! Are ficatul PERFORAT! Din pacate...(FOTO)

Deputatul de extrema dreapta Jair Bolsonaro, favoritul primului tur al alegerilor prezidentiale din Brazilia a fost injunghiat in abdomen la un miting de campanie. Politicianul a fost operat de urgenta in urma .

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

Dramele se inmultesc la Exatlon Romania 2: Sotia lui Cristi Pulhac este in lacrimi. Din pacate... (FOTO)

Nu totul e roz la Exatlon: despartirea de partenerii de viata ii afecteaza pe cei ramasi acasa, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Raluca, sotia lui Cristi Pulhac din echipa Faimosilor.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de cantaretul Stefan Banica Jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii uriase la stat. Mabel Concert SRL, infiintata in 2004, a avut o perioada prospera.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )