Libnet.ro
UNICEF

11:30

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

B1 B1,
Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram. continuă pe B1

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

E ca si MORT... Din pacate, anuntul trist a fost facut! OANA LIS e devastata: Fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

DOLIU in tara noastra! Anuntul tocmai a fost facut: Un MARE roman A MURIT! Nu ma consider EROU, nu mi-am facut decat datoria (FOTO)

Romania este in doliu! Ultimul Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul a plecat dintre noi. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Ministerul Apararii Nationale, potrivit.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul trist a fost facut de Comisia Europeana. Cat mai poti circula in Romania...

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere Comisarul european pentru piata interna si industrie. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Rasturnare de situatie: Ce se intampla cu NUNTA programata de ... Din pacate informatia a fost confirmata...

Desi au devenit sot si sotie in fata ofiterului de stare civila in urma cu trei ani, si nu si-au unit inca destinele in biserica. Cu toate acestea, prezentatoarea.

Tragedie in LUMEA MONDENA! Vedeta a fost bagata de URGENTA in operatie! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Serghei Mizil a fost transportat de urgenta la spitalul din Constanta unde a fost operat in zona genunchiului. Eu am vrut sa fac efort, la mare ai venit sa dormi? Mi-am fracturat rotula, m-am tavalit.

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

BOMBA in lumea televiziunii: ANDREEA ESCA si Lucian Mandruta, din nou iMPREUNA... Unde a fost facut marele anunt...

Andreea Esca a petrecut sambata cu ocazia implinirii varstei de 46 de ani. Celebra prezentatoare a stirilor PRO TV a fost alaturi de prieteni la malul marii, pe plaja Tuzla unde a inchiriat totul pentru a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )