Libnet.ro
UNICEF

19:00

Din pacate anuntul trist a fost facut! OANA LIS a izbucnit in hohote de plans: Fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
Din pacate anuntul trist a fost facut! OANA LIS a izbucnit in hohote de plans: Fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit in urma cu cateva luni ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia sa,. continuă pe B1

DRAMA in lumea mondena! Din pacate anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Ramas bun VIOREL... Gata, s-a terminat: Oana Lis a facut anuntul TRIST... Fostul primar VIOREL LIS...

Intr-o emisiune TV, Oana Lisa recunoscut ca a trecut prin momente extrem de grele. Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, Oana Lis a.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate care il chinuie pe fostul primar al Capitalei. Dupa ce a suferit un atac cerebral si a stat in spital o perioada lunga de timp,.

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Doliu in Romania! A murit in urma infarctului suferit aseara. Din pacate, informatia a fost confirmata

E doliu in politica! Un PSD-ist cu state vechi a murit in urma unui infarct. Este vorba despre Francisc Mandek, membru PSD din anul 2000, fiind de asemenea membru al Biroului Judetean Arad si al Consiliului.

DOLIU in Romania! A MURIT in urma INFARCTULUI suferit aseara. Din pacate, informatia a fost CONFIRMATA...

E doliu in politica! Un PSD-ist cu state vechi a murit in urma unui infarct. Este vorba despre Francisc Mandek, membru PSD din anul 2000, fiind de asemenea membru al Biroului Judetean Arad si al Consiliului.

Scandalul anului la Exatlon! Din pacate, decizia a fost luata: Este vorba de Ionut Jaguarul...

Atmosfera incendiara la Exatlon Romania. Certurile se aprind intre concurenti si antrenori, in editia Exatlon ce urmeaza sa fie difuzata pe data de 8 noiembrie. iti trag una de-ti sparg gura, ii spune.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )