Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate nu se mai poate face nimic pentru Viorel Lis... Oana i-a aplicat lovitura decisiva: Ar avea un nou iubit...

B1 B1,
Din pacate nu se mai poate face nimic pentru Viorel Lis... Oana i-a aplicat lovitura decisiva: Ar avea un nou iubit...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui. continuă pe B1

NUNTA momentului in FAMILIA REGALA! Principele Nicolae nu mai poate face NIMIC! Povestea s-a TERMINAT

Printul Nicolae si logodnica sa, Alina Binder, pregatesc ultimele detalii in legatura cu nunta care va avea loc la Sinaia peste doua saptamani. Casino Sinaia este locatia selecta in care cei doi.

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de.

Mihai Covaliu, despre situatia actuala din gimnastica romneasca: Pentru JO 2020 mari minuni nu se mai pot face

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a afirmat, miercuri, ca pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se mai pot face minuni in gimnastica romaneasca, si ca institutia pe care o conduce se gandeste la urmatoarele editii.

Oana Lis, in hohote de plans, tocmai a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac.

DRAMA in lumea filmului! Un mare actor, dus pe masa de OPERATIE! Din pacate vestile sunt TRISTE!

Actorul Alain Delon trece prin clipe grele dupa ce a suferit o operatie extrem de grea la sold. Legenda cinematografieieuropene nu poate merge, e imobilizat la pat, dar nu cere ajutor. Cred ca viata i-a.

E DRAMA MOMENTULUI la Exatlon: Deschide gura si respira! Din pacate vestile nu sunt bune: Este vorba despre...

Beatrice, care face parte din echipa Razboinicii din sezonul doi al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul! Din pacate e adevarat: indragitul nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul celui mai recent sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu.

Adevarul rusinos despre Andreea Esca a iesit la iveala: Din pacate fanii au aflat ca...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

Vestea care ZGUDUIE Romania in aceste clipe: Din pacate, Ion Iliescu... Cine se va RUGA pentru el

Fostul presedinte Ion Iliescua fost dus la Spitalul Elias. El a fost alaturi de sotia sa, Nina Iliescu. Fostul lider al PSD a acuzat probleme cu tensiune. in varsta de 88 de ani, Iliescu a primit.

Drama momentului la Exatlon! A fost injunghiat in timpul show-ului: Din pacate nu a supravietuit...

Un barbat, in varsta de 24 de ani, a fost injunghiat mortal chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani ai Exatlon. Alper Baycin, un cameraman care lucra pentru show-ul televizat, a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )