Libnet.ro
UNICEF

17:46

DRAMA CUMPLITA pentru Lora! A SPUS TOTUL dupa MOARTEA MAMEI SALE: Multe lucruri nu mai conteaza... (FOTO)

B1 B1,
DRAMA CUMPLITA pentru Lora! A SPUS TOTUL dupa MOARTEA MAMEI SALE: Multe lucruri nu mai conteaza... (FOTO)

Mama cantaretei s-a stins din viata, rapusa de un cancer la san extrem de agresiv. continuă pe B1

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

Gestul surprinzator facut de Paulo Coelho dupa moartea lui Kobe Bryant: Nu avea niciun sens fara el

Kobe Bryant si scriitorul brazilian Paulo Coelho au lucrat impreuna la o carte pentru copii, insa autorul Alchimistului a spus ca a sters draftul dupa moartea lui Bryant, duminica, la varsta de 41 de ani.

Jurnalist suspendat din functie, dupa moartea lui Kobe Bryant. Ce a putut spune pe post

Un jurnalist ABC News a fost suspendat din cauza unor declaratii eronate facute dupa decesul lui Kobe Bryant, arata edition. cnn. com . Ce a putut sa spuna reporterul pe post? Jurnalist suspendat din functie, dupa decesul lui Kobe Bryant Matt Gutman a fost suspendat de catre ACB News, in urma unor declaratii false pe care le-a .

Oana Radu, in lacrimi. Ce dezvaluiri dureroase a facut despre fostul iubit, dupa moartea acestuia

Trecutul apropiat al Oanei Radu a fost presarat cu suspine, caci destinul a pus-o la finalul anului trecut in fata unui moment cumplit: moartea iubitului sau. Timpul s-a scurs, in viata ei a aparut un alt barbat, dar lacrimile tot curg. Cantareata a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu fostul iubit. Oana .

Decizia luata de Nike dupa moartea lui Kobe Bryant

Moartea lui Kobe Bryant intr-un accident tragic de elicopter a facut inconjurul lumii. in hora de reactii s-a bagat si Nike cu cea mai recenta decizie. Exista o vorba cinica potrivit.

Mesajul emotionant al lui LeBron James dupa moartea lui Kobe Bryant - Ce promisiune a facut

Moartea lui Kobe Bryant 41 de ani) si a fiicei lui de 13 ani, Gianna Maria, a socat intreaga lume, in special pe apropiatii baschetbalistului. Legendarul jucator a decedat duminica, 26 ianuarie, intr-un accident de elicopter, iar LeBron James 35 de ani) a scris un mesaj de despartire coplesitor.

Disparitia unei legende - Reactiile presei internationale dupa moartea lui Kobe Bryant

Moartea unui simbol, disparitia unei legende sunt cateva dintre titlurile presei mondiale, aflata in stare de soc dupa decesul fostului baschetbalist american Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria NBA, relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )