Libnet.ro
UNICEF

06:30

DRAMA prin care trece Oana Lis: A fost ABUZATA de un membru al familiei. Mi-e scarba

B1 B1,
DRAMA prin care trece Oana Lis: A fost ABUZATA de un membru al familiei. Mi-e scarba

Oana Lis a avut parte de niste experiente foarte neplacute in trecut. Pentru prima data, aceasta si-a luat inima-n dinti, in urma cu ceva vreme, si a povestit trauma vietii sale. Acum, sotia lui Viorel. continuă pe B1

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Oana Lis... Pana la urma S-A CONFIRMAT: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a facut un anunt teribil despre sotul ei. Potrivit acesteia, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, incepuse sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Mai mult, odata cu ap.

Oana Lis il baga mai repede pe Viorel in MORMANT! Blondina a recunoscut TOTUL: Ma suna de pe un numar secret... Cine e noul barbat din viata ei (FOTO)

Oana Lis a facut o marturisire neasteptata despre relatia pe care a avut-o cu Corneliu Vadim Tudor, fostul presedinte PRM. Joi, Facebook-ul i-a adus aminte blondinei de o fotografie realizata in urma cu.

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Engie Romania preia Wirom Gas

Tranzactia prin care compania Engie Romania preia Wirom Gas este analizata de Consiliul Concurentei, autoritatea urmand sa emita o decizie in acest sens dupa perioada de consultare publica.

Parlamentarii britanici pregatesc o motiune prin care sa amne procedura Brexit-ministri

Membrii Camerei Comunelor pregatesc o motiune prin care sa amane procesul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, unii ministri le-au transmis oamenilor de afaceri, informeaza cotidianul The Evening Standard, citat de Mediafax.

E ca si MORT! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Bomba din casnicia Oanei Lis cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a explodat. Blondina nu s-ar fi putut abtine si ar fi flirtat cu barbati insurati, sotia unuia dintre acestia descoperit conversatii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )