Libnet.ro
UNICEF

22:00

A fost FINALUL! Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
A fost FINALUL! Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

Lui Viorel nu ii este deloc bine!, s-a plans Oana Lis, exasperata ca problemele de sanatate se tin scai de sotul ei. Prezent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul edil nu a fost. continuă pe B1

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis este in lacrimi: Care e ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

Viorel Lis trece prin momente cumplite, din cauza problemelor de sanatate. SCANDAL LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PARUIT CU CATALIN BOTEZATU! FANII SI-AU FACUT CRUCE GALERIE FOTO) Acesta.

S-a TERMINAT! Suferinta a luat sfarsit! OANA LIS a facut anuntul in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Invitata la un post de televiziune, Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei: sotul.

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia sa,.

JEAN A MURIT! Din pacate, INFORMATIA e adevarata! LACRIMI si suspine, in Romania

Lacrimi in Romania! Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )