Libnet.ro
UNICEF

21:15

A fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
A fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre problemele de sanatate ale sotului ei, fostul primar Viorel Lis. Anul trecut, acesta a suferit un atac cerebral, iar de atunci nu si-a revenit complet. continuă pe B1

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis varsa lacrimi de durere: Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

Problemele de sanatate nu-i mai dau pace lui Viorel Lis, iar organismul sau pare sa nu prea mai aiba putere sa lupte cu boala, potrivit CanCan. Totusi, fostul primar al capitalei si-a pastrat echilibrul si,.

S-A TERMINAT! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei: sotul, fostul primar Viorel Lis, si bunica ei, unul din putinii oamenii care nu au judecat-o.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi

Problemele nu-i mai lasa in pace pe sotii Lis! S-ar parea ca starea de sanatate a fostului primar este tot mai grava, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele. Ba mai mult, el merge greoi. Viorel Lis a.

E BOMBA MOMENTULUI: Viorel Lis, iNAPOI in POLITICA! Oana Lis a dat totul in VILEAG: Imaginea face inconjurul internetului (FOTO)

Oana Lis si-a delectat fanii cu un cadou inedit. PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA Vedeta a publicat o imagine cu Viorel.

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate acesta a facut infarct

Muzica populara a intrat in doliu! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

SCANDAL LA ANTENA: Din pacate, este vorba despre Horia Brenciu! Fanii sunt revoltati. Ce se intampla cu emisiunea...

Horia Brenciu a lamurit speculatiile despre plecarea sa de la X Factor, show difuzat de Antena 1. Din zvonurile astea, din viata publica avuta din 93 pana astazi, am invatat un singur lucru. Sa las.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Durere fara margini in folclorul romanesc! Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )