Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gata, a fost finalul: Oana Lis a izbucnit iN LACRIMI: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Gata, a fost finalul: Oana Lis a izbucnit iN LACRIMI: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al. continuă pe B1

Gata, a fost finalul: Oana Lis a izbucnit iN LACRIMI: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

S-a TERMINAT! Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis face anuntul in lacrimi: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

S-a TERMINAT... Oana Lis a facut anuntul dureros in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum marturisea sotia in urma cu ceva timp. Oana Lis a postat un mesaj .

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... INCREDIBIL e ca sotia sa, Oana Lis, ar avea deja UN NOU IUBIT...

Oana Lis pare sa-si fi incalcat juramantul de credinta pe care i l-a facut sotului sau, fostul edil al Capitalei Viorel Lis. Ea ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit.

Caru' cu vedete: Nicole Cherry, primele declaratii despre noul iubit: Relatia este destul de recenta; Oana Lis a dat-o pe fata: Sunt buna n pat doar ca; Michelle Obama a dezvaluit cu cine l-ar nsela pe Barack Obama

Toni Braxton a vrut sa fie sexy, dar a ramas cu sanul pe afara la un eveniment. Accident vestimentar sexy la un eveniment care a deschis sezonul sarbatorilor de iarna la Los Angeles. Toni Braxton a ramas cu sanul pe afara dupa ce bluza descheiata la. Diddy este socat si devastat. Actrita Kim Porter a murit la varsta de 47 ani. Diddy este in doliu, dupa ce mama copiilor sai, actrita Kim Porter, a fost gasita moarta.

MOMENT TENSIONAT la Vocea Romaniei! Andra, in LACRIMI din cauza lui Tudor Chirila: E parerea lui, dar ma doare....

Andra si Tudor Chirila au avut un moment tensionat in ultima runda de confruntari din sezonul 8 al show-ului Vocea Romaniei. Claudia Popina si Isabela Barbu, concurente in echipa Andrei, au interpretat.

Un barbat a fost injunghiat, intr-un pasaj pietonal din Arad

Un barbat a fost injunghiat duminica seara, in jurul orei 20,30, de o persoana necunoscuta, intr-un pasaj pietonal care subtraverseaza calea ferata in cartierul Micalaca, a informat purtatorul de cuvant al.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )