Libnet.ro
UNICEF

11:15

INCIDENT LA BORD! Un avion s-a intors la sol din cauza a doi pasageri. Ce s-a intamplat?

B1 B1,
INCIDENT LA BORD! Un avion s-a intors la sol din cauza a doi pasageri. Ce s-a intamplat?

Un avion care se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Larnaca, Cipru, a fost oprit brusc din cauza unui incident care a aparut la bord. continuă pe B1

VIDEO Noi probleme pe Autostrada Soarelui Interventia a drumarilor, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Traficul a fost restrictionat pe o banda, luni, pe Autostrada Soarelui, la km 13+100 al sensului de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca drumarii au intervenit, iar circulatia a fost reluata pe ambele sensuri, insa ramane in vigoare restrictia de viteza de 80 de kilometri la ora pe sectorul Bucuresti - Fundulea km 12-km 36), unde calea de rulare este construita din dale de beton.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui. Doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Canicula face ravagii pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanta la km 13. Din cauza caldurii, mai multe dale de beton au fost ridicate. La km 13, pesensul de mers catrelitoral, un rost.

Franta: Alain Delon, spitalizat din cauza unor dureri de cap

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 83 de ani, a fost internat vineri la Spitalul american din Neuilly in apropiere de Paris), din cauza unor ameteli si dureri de cap, aparent lipsite de gravitate, au dezvaluit surse din anturajul acestuia, citate de AFP.

ALERTA: Sute de PASAGERI blocati in TREN din cauza unei alunecari de teren!

Sute de pasageri ai unui tren au ramas blocati din cauza unei alunecari de teren, iar un elicopter militar a intervenit dupa ce un rau a iesit din matca in urma ploilor torentiale ce au provocat probleme in mai.

Ultimele imagini cu actrita Edith Gonzalez in viata. Cum ajunsese sa arate din cauza bolii

Una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele s-a stins din viata in cursul zilei de joi, 13 iunie. Ultimele imagini cu aceasta i-au ingrijorat pe fani. Ultimele imagini cu Edith Gonzalez in viata Edith Gonzales a murit ieri, 13 iunie, la varsta de 54 de ani. Anuntul dureros a fost facut de catre Joaquin .

TABERE SCOLARE Pericol din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare

Taberele sunt un pericol pentru elevi si studenti din cauza proastei gestionari sustin reprezentantii Sindicatului National Sport si Tineret SNST). Sindicalistii solicita inchiderea imediata a taberelor din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), in principal din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare.

Anuntul momentului vine din Timis: Trenurile cu calatori, oprite in statii din cauza caderii de tensiune

Traficul feroviar pe magistrala 900, intre localitatile timisene Recas si Topolovat, este intrerupt, sambata, din cauza unor probleme tehnice la sistemul de electrificare, in doua dintre garnituri.

Alerta in Grecia! Avertisment pentru turisti din cauza virusului West Nile!

Autoritatile din Grecia ii sfatuiesc pe turisti sa ia masuri pentru a evita intepaturile de tantari. Au fost suficient de multe cazuri de infectii cu virusul West Nile, n. red) pentru a recunoaste.

Probleme GRAVE in interiorul USR! Membrii partidului se acuza din cauza banilor cheltuiti in campanie

Probleme in USR. Mai multi membri au semnalat nereguli etice privind contracte de promovare din perioada campaniei electorale. Potrivit unor informatii obtinute de Adevarul, este vorba despre firme ale unor oameni.

ALERTA in Grecia! Avertisment pentru TURISTI din cauza virusului West Nile. Boala poate fi FATALA

Dupa incendiile de vegetatie si dese greve ale muncitorilor, un alt avertisment vine din partea autoritatilor elene. Oficialii greci avertizeaza ca tantarii reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )