Libnet.ro
UNICEF

07:46

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

B1 B1,
Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al. continuă pe B1

DRAMA in muzica romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Moculescu...

Horia Moculescu a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit o operatie la picior. Sunt intr-o perioada mai dificila a vietii mele. M-am operat acum zece.

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua drama iNGROZITOARE zguduie familia: Din pacate, e vorba de iubitul regretatei artiste...

Ionela Prodan a petrecut ultimii 20 de ani din viata alaturi de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a casatorit insa niciodata. Barbatului ii este foarte greu sa se impace cu ideea ca.

HALUCINANT! Un crescator le-a facut CADOU locuitorilor din Calarasi 70 de porci suspectati de pesta porcina africana (VIDEO)

Un crescator de porci din municipiul Calarasi a luat o decizie halucinanta, dupa ce o scroafa si doi porci, suspectati ca ar avea pesta porcina africana, i-au murit. El a facut cadou oamenilor din.

SOC in lumea vedetelor... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, e vorba de iNDRAGITA Teo Trandafir... INIMA SA...

Indragita Teo Trandafir a postat pe Facebook un text care surprinde experienta sa de viata, dar cu care multi alti oameni rezoneaza. Cea mai grea lupta se da intre minte si inima. Niciodata nu stii.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

CUTREMUR in PSD! Fostul premier MIHAI TUDOSE a facut anuntul: DA, CANDIDEZ pentru functia de presedinte!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila. Decizia sa a fost luata dupa sedinta CExN de la Neptul.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua TRAGEDIE loveste naprasnic: Toata familia e in lacrimi, din pacate este vorba despre...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moarteaIoneleiProdan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul se.

Ministerul Sanatatii a facut ANUNTUL: Din 15 septembrie, toti romanii...

In 15 septembrie ajung in Romania primele doze de vaccin antigripal 2018 a anuntat ministerul Sanatatii. in cadrul campaniei de vaccinare antigripala gratuita din 2018, 1 milion de doze vor fi utilizate.

TRAGEDIE AVIATICA: Din pacate niciun supravietuitor! Detalii de ultima ora

Un elicopter cu sapte persoane la bord, s-a prabusit sambata in Nepalul. Din primele informatii trupurile a cinci persoane, printre care si un alpinist japonez au fost gasite fara voata de catre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )