Libnet.ro
UNICEF

16:45

MINUNE DE SFANTA MARIA! VIOREL LIS s-a ridicat din patul SUFERINTEI si a aparut in public! E de nerecunoscut! Fanii si-au facut cruce (FOTO)

B1 B1,
MINUNE DE SFANTA MARIA! VIOREL LIS s-a ridicat din patul SUFERINTEI si a aparut in public! E de nerecunoscut! Fanii si-au facut cruce (FOTO)

Imagini surprinzatoare cu Viorel Lis au devenit virale pe internet. Oana Lis a publicat recent o fotografie care il infatiseaza pe fostul primar in public, la pacanele. Se pare ca nici problemele. continuă pe B1

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria. Ce nu ai voie sa faci pe 8 septembrie

Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta ca Sfanta Maria Mica, marcheaza hotarul astronomic dintre vara si toamna. De asemenea, sarbatoarea anunta inceputul unor.

Ce trebuie sa faci de Sfanta Maria ca sa-ti mearga bine

Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta ca Sfanta Maria Mica, marcheaza hotarul astronomic dintre vara si toamna. De asemenea, sarbatoarea anunta inceputul unor.

Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria Mica. Ziua in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii

Sfanta Maria Mica. Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, sarbatorita in 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, in.

HOROSCOP SFANTA MARIA MICA, cu Mariana Cojocaru. Ce culoare iti precede zodia

HOROSCOP SFANTA MARIA MICA Mariana Cojocaru a realizat horoscopul zilei de 8 septembrie. Vezi ce culoare iti preceda zodia. HOROSCOP SFANTA MARIA MICA Berbec: Culoarea portocaliu va vine superb. Nu uitati de.

Superstitie inedita de Sfanta Maria Mica. Mihai Voropchievici a vorbit despre lucrurile neobisnuite ale Sfintei Zile

Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3, despre o superstitie ineditata, care se intampla de Sfanta Maria Mica. Se spune ca femeile nu trebuie sa faca niciun fel de munca, pe 7 septembrie, pentru ca pana.

Balci de Sfanta Maria Mica in mijlocul Olteniei: Cate un chiaburan cu punga umflata striga din sareta sa se dea lumea la o parte, inca plesnea si sfircul biciului

Balsenii sunt asteptati, de Sfanta Maria Mica, la balci, ca pe vremuri, cand evenimentul, oglindit in operele lor de scriitori talentati cu origini in fostul targusor, era asteptat un an intreg.

Din pacate e adevarat... Oana Lis a tinut sa se afle de la ea: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis este in permanenta legatura cu simpatizanaii ei, dar si ai lui Viorel, prin intermediul retelelor de socializare. Ea a tinut permanent la curent publicul dupa ce Viorel Lis a inceput sa aiba.

Caru' cu vedete: Viorel Lis a revenit la pacanele, dupa accidentul vascular!; Robbie Williams si sotia sa au devenit parintii unei fetite, cu ajutorul unei mame-surogat; Ioana Ginghina, cu fata tumefiata dupa ce s-a spus ca divorteaza

Fotografii nemaivazute cu Kate Middleton, din 2007, cand era despartita de Printul William. Cei care nu stiau deja, vor fi surprinsi sa auda ca relatia dintre actuala Ducesa de Cambridge si Printul William. Alina Eremia poarta verigheta la gat! Cantareata a lamurit misterul bijuteriei. Alina Eremia traverseaza o perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )